Gina Gershon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gina Gershon
(Gina L. Gershon)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Gina Gershon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.6.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gina Gershon 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Gina Gershon
datum narození 10.6.1962
(herečka, instagram)

Gina Gershon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Unknown Son
(2016) - Darknet
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Z Nation (TV seriál)
(2014) - Staten Island Summer
(2014) - The Scribbler
(2014) - Me
(2014) - Mall
(2014) - The Lookalike
(2014) - My Dead Boyfriend
(2013) - Maron (TV seriál)
(2013) - Hunt for the Labyrinth Killer
(2013) - Donatella Versace
(2013) - Dealin' with Idiots
(2013) - Cleaners (TV seriál)
(2012) - LOL
(2012) - Breathless
(2011) - Zabiják Joe
(2010) - New York’ta Beş Minare
(2010) - Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
(2010) - Hnízdo neřesti
(2010) - Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
(2009) - Zlatokopka
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2009) - Kšeftáři
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Pivo pro mýho koně
(2008) - Just Business
(2007) - What Love Is
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2006) - Herbie Hancock: Possibilities
(2006) - Světák
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Opilí slávou
(2006) - Nejlepší úlovek
(2006) - I Want Someone to Eat Cheese with
(2006) - Dreamland
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Poslední přání
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Vražda mimo sezonu
(2004) - Hvězdné hádky (TV seriál)
(2004) - Divoká posedlost
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Comedy Central Roast of Denis Leary
(2003) - Totally Gay!
(2003) - Kořist rokenrolu
(2002) - The Making and Meaning of 'We Are Family'
(2002) - Ulejváci
(2002) - Hranice šílenství
(2002) - Demonlover
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Klářin portrét
(2001) - Formule!
(1999) - Krásná Guinevere
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Pražský duet
(1998) - Palmetto
(1998) - Mezi námi právníky
(1998) - Lulu na mostě
(1998) - I'm Losing You
(1998) - Drsňák
(1997) - Život jako ohňostroj
(1997) - Tváří v tvář
(1997) - Touch
(1996) - Past
(1995) - The Making of 'Showgirls'
(1995) - Showgirls
(1995) - Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět
(1994) - Flinch
(1994) - Black and White
(1993) - Love Matters
(1993) - Joey Breaker
(1992) - Slečna Rose Whiteová
(1992) - Sinatra
(1992) - Hráč
(1991) - Tropická horečka
(1991) - Nemilosrdná spravedlnost
(1991) - Město naděje
(1990) - Voodoo Dawn
(1989) - Suffering Bastards
(1988) - Rudé horko
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Koktejl
(1987) - Sweet Revenge
(1986) - 3:15
(1986) - Stark: Mirror Image
(1986) - Kráska v růžovém
(1985) - Holky se chtějí bavit taky
(1981) - Beatlemania
Gina Gershon - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.6.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gina Gershon 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gina Gershon - herečka

se narodila 10.6.1962 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gina Gershon

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Gina Gershon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
19°07’
 
LunaLuna:
Panna
21°41’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
14°23’
R
VenušeVenuše:
Rak
22°01’
 
MarsMars:
Býk
9°17’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°55’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°05’
R
UranUran:
Lev
26°59’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°10’
R
PlutoPluto:
Panna
7°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°30’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »