Gina McKee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gina McKee

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sunderland, Anglie
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Gina McKee - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.4.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gina McKee 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gina McKee
datum narození 14.4.1964
(herečka, instagram)

Gina McKee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lies We Tell
(2015) - Taj Mahal
(2015) - Hector
(2013) - Jimmy P.
(2013) - By Any Means (TV seriál)
(2012) - Secret State (TV seriál)
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2012) - Line of Duty (TV seriál)
(2012) - Hebburn (TV seriál)
(2011) - King Lear (divadelní záznam)
(2011) - Borgiové (TV seriál)
(2010) - The Silence (TV seriál)
(2010) - Dive
(2009) - Utajený šéf
(2009) - Politické kruhy
(2008) - Fiona's Story
(2007) - Pokání
(2007) - The Old Curiosity Shop
(2007) - And When Did You Last See Your Father?
(2006) - Tsunami: Následky
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Scény z partnerského života
(2006) - The Lavender List
(2006) - Fussballfieber
(2005) - Maska zrcadla
(2005) - Bobby
(2005) - The Baby War
(2004) - Mickybo a já
(2004) - Hořké vzpomínky
(2003) - Ztracený princ
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2003) - Hra o smrti
(2002) - The Forsyte Saga
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - Podivná tajemství
(2002) - Eddie Loves Mary
(2001) - The Real Yoko Ono
(2001) - Dice (TV seriál)
(2001) - Člověk v ZOO
(2000) - Není nad Jimmyho
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(1999) - V zemi divů
(1999) - The Passion
(1999) - Notting Hill
(1999) - Johanka z Arku
(1999) - Drsný holky
(1998) - Premier Passions (TV seriál)
(1998) - Krupiér
(1998) - Eight
(1997) - Nechte maličkých...
(1997) - The Life of Stuff
(1997) - Beyond Fear
(1996) - Treasure Seekers
(1996) - Our Friends in the North (TV seriál)
(1996) - Element of Doubt
(1993) - Nahý
(1991) - Smack and Thistle
(1991) - An Actor's Life for Me (TV seriál)
(1990) - Cutting Edge (TV seriál)
(1990) - Wilt
(1990) - He's Asking for Me
(1989) - Akce Rachel
(1988) - Doupě bílého červa
(1987) - The Lenny Henry Show (TV seriál)
(1979) - Quest of Eagles (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gina McKee 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gina McKee - herečka

se narodila 14.4.1964 ve městě Sunderland, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gina McKee

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Gina McKee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°33’
 
LunaLuna:
Býk
21°54’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°13’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°13’
 
MarsMars:
Beran
12°24’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°31’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°06’
 
UranUran:
Panna
6°16’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°03’
R
PlutoPluto:
Panna
11°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°49’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°10’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°51’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »