Ginger Rogers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ginger Rogers
(Virginia Katherine McMath)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.7. 1911 - 02:18h
Místo:
Independence, Missouri
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
tanečnice, herečka a zpěvačka

Ginger Rogers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.7.1911 - 02:18  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.7.1911 - 08:18  
US, Independence:
39°5' s.š., 94°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ginger Rogers 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ginger Rogers
datum narození 16.7.1911
(tanečnice, herečka a zpěvačka, instagram)

Ginger Rogers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1990) - Hollywood on Parade
(1987) - Hollywood The Golden Years: The RKO Story (TV seriál)
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - George Stevens: A Filmmaker's Journey
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1984) - Glitter
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - All-Star Salute to Mother's Day
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1976) - La nuit des Césars
(1974) - The 26th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1965) - The 17th Annual Primetime Emmy Awards
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Harlow
(1965) - Cinderella
(1964) - The Confession
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Girl Talk
(1961) - Password
(1957) - Oh, Men! Oh, Women!
(1956) - Teenage Rebel
(1956) - The First Traveling Saleslady
(1955) - The $64,000 Question
(1955) - Tight Spot
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1954) - Black Widow
(1954) - Beautiful Stranger
(1953) - Screen Snapshots: Hollywood's Great Entertainers
(1953) - Forever Female
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Omlazovací prostředek
(1952) - Dreamboat
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Groom Wore Spurs
(1951) - Storm Warning
(1950) - Screen Snapshots: The Great Showman
(1950) - Perfect Strangers
(1949) - Písně z Broadwaye
(1948) - Toast of the Town
(1947) - It Had to Be You
(1946) - Magnificent Doll
(1946) - Heartbeat
(1945) - Week-End at the Waldorf
(1945) - George White's Scandals
(1944) - Battle Stations
(1944) - Lady in the Dark
(1944) - I'll Be Seeing You
(1943) - Show Business at War
(1943) - Tender Comrade
(1942) - Zuzanka v nesnázích
(1942) - Roxie Hart
(1942) - Once Upon a Honeymoon
(1942) - Historky z metropole
(1941) - Tom Dick and Harry
(1940) - Slečna Kitty
(1940) - The Primrose Path
(1940) - Lucky Partners
(1939) - 5th Ave Girl
(1939) - Život v tanci
(1939) - Svobodná matka
(1938) - Vzdušné zámky
(1938) - Rozmarná žena
(1938) - Having Wonderful Time
(1937) - Smím prosit?
(1937) - Motýl vzlétl k záři
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - Svět valčíků
(1936) - Námořníci jdou
(1935) - Romance in Manhattan
(1935) - Roberta
(1935) - Páni v cylindrech
(1935) - In Person
(1934) - Veselý rozvod
(1934) - Upperworld
(1934) - Twenty Million Sweethearts
(1934) - Change of Heart
(1934) - Hollywood Newsreel
(1934) - Finishing School
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - 42. ulice
(1933) - Sitting Pretty
(1933) - Rafter Romance
(1933) - Professional Sweetheart
(1933) - Letíme do Ria
(1933) - Chance at Heaven
(1933) - Gold Diggers of 1933
(1933) - Don't Bet on Love
(1933) - Broadway Bad
(1933) - A Shriek in the Night
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Hollywood on Parade
(1932) - You Said a Mouthful
(1932) - The Thirteenth Guest
(1932) - The Tenderfoot
(1932) - Running Hollywood
(1932) - Hat Check Girl
(1932) - Carnival Boat
(1931) - The Tip-Off
(1931) - Suicide Fleet
(1931) - Honor Among Lovers
(1930) - Young Man of Manhattan
(1930) - The Sap from Syracuse
(1930) - Queen High
(1930) - Office Blues
(1930) - A Night in a Dormitory
(1930) - Follow the Leader
(1929) - A Day of a Man of Affairs
(1929) - Campus Sweethearts
Ginger Rogers - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.7.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ginger Rogers 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ginger Rogers - tanečnice, herečka a zpěvačka

se narodila 16.7.1911 ve městě Independence, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ginger Rogers

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Ginger Rogers
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
22°40’
2
 
LunaLuna:
Ryby
17°29’
10
 
MerkurMerkur:
Lev
6°12’
3
 
VenušeVenuše:
Panna
7°51’
4
 
MarsMars:
Býk
0°27’
11
 
JupiterJupiter:
Štír
4°56’
6
 
SaturnSaturn:
Býk
18°13’
12
 
UranUran:
Kozoroh
27°34’
9
R
NeptunNeptun:
Rak
21°20’
2
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°03’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°02’
12
R
Černá LunaLilith:
Střelec
23°39’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°27’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
19°19’
5
Domy:
Blíženci
14°09’
Střelec
14°09’
2:
Rak
6°14’
8:
Kozoroh
6°14’
3:
Rak
27°03’
9:
Kozoroh
27°03’
Lev
20°44’
Vodnář
20°44’
5:
Panna
21°32’
Ryby
21°32’
6:
Štír
2°03’
Býk
2°03’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
17°26’
11
Slun./Luna:
Býk
20°05’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »