Gloria Stuart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gloria Stuart
(Gloria Frances Stewart)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
† 100 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Gloria Stuart - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.7.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gloria Stuart 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gloria Stuart
datum narození 4.7.1910
(herečka, instagram)

Gloria Stuart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Secret Life of Old Rose: The Art of Gloria Stuart
(2010) - A History of Horror with Mark Gatiss (TV seriál)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1930
(2008) - Hollywood tančí a zpívá: 1920
(2008) - A Musical Treasure
(2008) - A Musical History
(2007) - Chris a Don, příběh lásky
(2006) - Karloff and Me
(2005) - Buzz
(2004) - Hollywoodské legendy
(2004) - Země hojnosti
(2003) - The Desilu Story
(2003) - Zázraky (TV seriál)
(2001) - To je vražda, napsala: Konečně na svobodě
(2000) - I Used to Be in Pictures
(2000) - Hollywood, D.C.
(2000) - Neviditelný (TV seriál)
(2000) - Moje matka je špion!
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - The World of Gods and Monsters: A Journey with James Whale
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - The Titanic Chronicles
(1999) - Milostný dopis
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Historie hororu
(1998) - City Confidential (TV seriál)
(1998) - Beyond Titanic
(1997) - Humphrey Bogart: You Must Remember This...
(1997) - Titanic
(1996) - Bogart: The Untold Story
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Shirley - Americký miláček
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - The One, the Only... Groucho
(1989) - She Knows Too Much
(1988) - Tragický let
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Trenérka
(1985) - There Were Times, Dear
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Kazatel a žák
(1983) - The Horror of It All
(1982) - Můj oblíbený rok
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Merlene of the Movies
(1980) - Fun and Games
(1980) - Enos (TV seriál)
(1979) - The Horror Show
(1979) - The Two Worlds of Jennie Logan
(1979) - Návrat doktorky Laurelové
(1979) - The Best Place to Be
(1977) - In the Glitter Palace
(1976) - Záplava
(1975) - The Legend of Lizzie Borden
(1975) - Adventures of the Queen
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1946) - She Wrote the Book
(1944) - The Whistler
(1944) - Enemy of Women
(1943) - Here Comes Elmer
(1939) - Winner Take All
(1939) - The Three Musketeers
(1939) - It Could Happen to You
(1938) - Time Out for Murder
(1938) - The Lady Objects
(1938) - Na slunné farmě
(1938) - Keep Smiling
(1938) - Island in the Sky
(1938) - Change of Heart
(1937) - The Lady Escapes
(1937) - Life Begins in College
(1937) - Girl Overboard
(1936) - 36 Hours to Kill
(1936) - Zajatec ostrova žraloků
(1936) - Wanted! Jane Turner
(1936) - The Girl on the Front Page
(1936) - The Crime of Dr. Forbes
(1936) - Chudá bohatá holčička
(1935) - Professional Soldier
(1935) - Maybe It's Love
(1935) - Laddie
(1935) - Gold Diggers of 1935
(1934) - The Love Captive
(1934) - I'll Tell the World
(1934) - I Like It That Way
(1934) - Here Comes the Navy
(1934) - Gift of Gab
(1934) - Beloved
(1933) - Hollywood on Parade No. A-9
(1933) - The Kiss Before the Mirror
(1933) - The Girl in 419
(1933) - Sweepings
(1933) - Secret of the Blue Room
(1933) - Římské aféry
(1933) - Private Jones
(1933) - Neviditelný muž
(1933) - Laughter in Hell
(1933) - It's Great to Be Alive
(1932) - The Old Dark House
(1932) - The All-American
(1932) - Street of Women
(1932) - The Cohens and Kellys in Hollywood
(1932) - Back Street
(1932) - Air Mail

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.7.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gloria Stuart 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gloria Stuart - herečka

se narodila 4.7.1910 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gloria Stuart

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Gloria Stuart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°19’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°06’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
5°27’
 
MarsMars:
Lev
9°34’
 
JupiterJupiter:
Váhy
6°09’
 
SaturnSaturn:
Býk
4°48’
 
UranUran:
Kozoroh
23°43’
R
NeptunNeptun:
Rak
18°45’
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°59’
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°50’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°20’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »