Gojko Mitić wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gojko Mitić

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Leskovac
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec, scénárista

Gojko Mitić - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gojko Mitić 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gojko Mitić
datum narození 13.6.1940
(herec, scénárista, instagram)

Gojko Mitić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Huck (TV seriál)
(2012) - Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer
(2011) - Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume
(2009) - Ost-Legenden (TV seriál)
(2008) - Entführt - Ich hold dich da raus
(2006) - Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
(2006) - Starkes Team - Dunkle Schatten, Ein
(2006) - Karl-May-Spiele: Winnetou III
(2006) - Esperanza
(2005) - Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg
(2005) - Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
(2004) - Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers
(2002) - Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes
(2002) - The Antman
(2001) - Der Solist - Niemandsland
(1999) - Helden wie wir
(1997) - Friedrich und der verzauberte Einbrecher
(1995) - Verbotene Liebe (TV seriál)
(1995) - Herberge für einen Frühling
(1994) - Burning Life
(1993) - Zirri - Das Wolkenschaf
(1993) - Der Kinoerzähler
(1991) - Ein kleiner Knall am Nachmittag
(1990) - Volio bih da sam golub
(1988) - Präriejäger in Mexiko: Geierschnabel
(1988) - Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
(1988) - Pirátovo srdce
(1986) - Das Wirkliche Blau
(1984) - Nemilosrdná fronta (TV seriál)
(1983) - Zvěd
(1982) - Maxe Baumann: Max bleibt am Ball
(1982) - Dlouhá cesta do školy
(1981) - Aus der Franzosenzeit
(1980) - Radiokiller
(1980) - Archiv smrti (TV seriál)
(1980) - Alma schafft alle
(1978) - Odvážný Severino
(1978) - Ich will euch sehen
(1977) - Láska a královna
(1976) - Nejdelší cesta
(1975) - Pokrevní bratři
(1974) - Visa für Ocantros
(1974) - Ulzana
(1973) - Apači
(1972) - Kessel Buntes, Ein
(1972) - Tekumseh
(1972) - Tajemství And (TV seriál)
(1971) - Statečný Osceola
(1970) - Smrtelný omyl
(1970) - Ikaros
(1969) - Bílí vlci
(1968) - Zlato v Black Hills
(1967) - Náčelník Velký had
(1966) - Synové Velké medvědice
(1965) - Vinnetou - Poslední výstřel
(1964) - Vinnetou - Rudý gentleman
(1964) - Old Shatterhand
(1964) - Mezi supy
(1963) - Vinnetou

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gojko Mitić 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gojko Mitić - herec, scénárista

se narodil 13.6.1940 ve městě Leskovac
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gojko Mitić

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Gojko Mitić
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°18’
 
LunaLuna:
Panna
27°48’
 
MerkurMerkur:
Rak
14°27’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°00’
R
MarsMars:
Rak
17°16’
 
JupiterJupiter:
Býk
6°05’
 
SaturnSaturn:
Býk
10°22’
 
UranUran:
Býk
23°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°45’
 
PlutoPluto:
Lev
1°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°50’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°16’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°07’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »