Goldie Hawn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Goldie Hawn
(Goldie Jeanne Hawn)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.11. 1945 - 09:20h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Goldie Hawn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.11.1945 - 09:20  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.11.1945 - 14:20  
US, Washington:
38°54' s.š., 77°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Goldie Hawn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Goldie Hawn
datum narození 21.11.1945
(herečka, režisérka, instagram)

Goldie Hawn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2012) - Hot Flash Havoc
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - The Found Footage Festival: Volume 4
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Rockerky
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Taková rodinná romance
(2000) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - Burani ve městě
(1998) - Intimate Portrait: Christine Lahti
(1998) - Intimate Portrait: Gloria Steinem
(1998) - In My Life
(1997) - The Directors: Norman Jewison
(1996) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1996) - Všichni říkají: Miluji tě
(1996) - Klub odložených žen
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - The Good Heart: A Buddhist Perspective on the Teachings of Jesus (TV seriál)
(1993) - The Chevy Chase Show
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1992) - Smrt jí sluší
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1992) - Past na Chrise
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1991) - Here's Looking at You, Warner Bros.
(1991) - Podvedená
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Pták na drátě
(1987) - Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville
(1987) - Přes palubu
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Trenérka
(1984) - Protokol
(1984) - Odpolední směna
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Goldie and Kids: Listen to Us
(1982) - Nejlepší přátelé
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Goldie and Liza Together
(1980) - Vojín Benjaminová
(1980) - Jako za starých časů
(1979) - Výlet s Anitou
(1978) - The Goldie Hawn Special
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Hraběnka a lišák z Dirtwateru
(1975) - Šampón
(1974) - Sugarlandský expres
(1974) - Moskevská romance
(1972) - Motýli jsou svobodní
(1970) - There's a Girl in My Soup
(1969) - The 21st Annual Primetime Emmy Awards
(1969) - Kaktusový květ
(1968) - The One and Only, Genuine, Original Family Band
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Good Morning, World (TV seriál)

Goldie Hawn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Goldie Hawn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1938) Gus Trikonis - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1951) Kurt Russell - druh
(*1942) Yves Rénier
(*1937) Warren Beatty

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.11.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Goldie Hawn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Goldie Hawn - herečka, režisérka

se narodila 21.11.1945 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Goldie Hawn

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Goldie Hawn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
28°55’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
26°24’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°43’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
11°38’
10
 
MarsMars:
Lev
2°05’
7
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°27’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
24°41’
7
R
UranUran:
Blíženci
16°06’
6
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°56’
9
 
PlutoPluto:
Lev
11°47’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°36’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°41’
10
 
CheirónCheirón:
Váhy
16°15’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
25°23’
7
Domy:
Střelec
27°54’
Blíženci
27°54’
2:
Vodnář
5°04’
8:
Lev
5°04’
3:
Ryby
15°29’
9:
Panna
15°29’
Beran
19°42’
Váhy
19°42’
5:
Býk
16°00’
Štír
16°00’
6:
Blíženci
7°34’
Střelec
7°34’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
23°48’
11
Slun./Luna:
Panna
12°39’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »