Götz George wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Götz George

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.7. 1938 - 13:15h
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.6.2016 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Götz George - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Sarastro
Datum narození a čas (místní čas):
23.7.1938 - 13:15  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.7.1938 - 12:15  
DE, Berlín:
52°31' s.š., 13°22' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Götz George 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Götz George
datum narození 23.7.1938
(herec, instagram)

Götz George - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Böse Wetter
(2014) - Besondere Schwere der Schuld
(2013) - George
(2013) - Schimanski: Loverboy
(2012) - Zettl
(2012) - Tod einer Polizistin
(2012) - Deckname Luna (TV seriál)
(2011) - Schimanski: Zločin a trest
(2011) - Papa allein zu Haus
(2011) - Nachtschicht - Reise in den Tod
(2011) - Nacht ohne Morgen
(2010) - Fernsehlieblinge (TV seriál)
(2010) - Zivilcourage
(2010) - Lüg weiter, Liebling
(2009) - Mein Kampf
(2008) - Schokolade für den Chef
(2008) - Schimanski: Šichta v šachtě
(2008) - Meine fremde Tochter
(2007) - Schimanski: Smrt na sídlišti
(2007) - Listopadový muž
(2007) - Die Katze
(2006) - Maria an Callas
(2006) - Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst
(2006) - Commissario Laurenti (TV seriál)
(2006) - Bouřlivý příliv
(2006) - Als der Fremde kam
(2005) - Schimanski - Hřích
(2005) - Kabale und Liebe
(2005) - Chci najít svou cestu
(2005) - Alpenglühen 2 - Liebe versetzt Berge
(2004) - René Deltgen - Der sanfte Rebell
(2004) - Auf den Spuren Winnetous
(2004) - Utajené dědictví
(2004) - Schimanski - Tajemství Golema
(2003) - Zamilovaní zloději
(2003) - Pralinková královna
(2003) - Můj otec
(2003) - Gott ist tot
(2003) - Familienkreise
(2003) - Der Anwalt und sein Gast
(2002) - Schimanski: Azyl
(2002) - Proti své vůli
(2001) - Schimanski: Děti pekla
(2001) - Pravidla úspěchu
(2001) - Liebe. Macht. Blind.
(2001) - Bargeld lacht
(2000) - Schimanski: Smrtící láska
(2000) - Schimanski musí trpět
(2000) - Po stopě mé dcery
(1999) - Schimanski: Touha
(1999) - Sám proti zlu
(1999) - Racheengel - Stimme aus dem Dunkeln
(1999) - Nic než pravdu
(1998) - Das Trio
(1998) - Sólo pro klarinety
(1998) - Schimanski: Sourozenci
(1998) - Schimanski: Krysí doupě
(1998) - Schimanski: Den matek
(1998) - Die Bubi Scholz Story
(1997) - Schimanski: Pokrevní bratři
(1997) - Schimanski: Nadoraz
(1997) - Schimanski: Eskadra
(1997) - Rossini oder Die mörderische Frage, wer mit wem schlief
(1997) - Immer auf dem Sprung
(1996) - Wenn sie mich nur spielen lassen
(1996) - Tote sterben niemals aus
(1996) - Morlock : Le tunnel
(1996) - Das Tor des Feuers
(1995) - Taten, Orte, Kommissare
(1995) - Der Totmacher
(1995) - Die Sturzflieger
(1995) - Schwein - Eine deutsche Karriere, Das (TV seriál)
(1995) - Sandmann - Duch z pohádky
(1995) - Der Mann auf der Bettkante
(1994) - Der König von Dulsberg
(1993) - Schulz & Schulz V
(1993) - Schulz & Schulz IV
(1993) - Morlock - Kinderkram
(1993) - Morlock
(1993) - Ich und Christine
(1992) - Schulz & Schulz III
(1992) - Schtonk!
(1991) - Schulz & Schulz II
(1991) - Místo činu - Případ Schimanski
(1991) - Místo činu - Pedofil
(1991) - Místo činu - Až po krk v blátě
(1990) - Tatort - Zabou
(1990) - Místo činu - Zbraň
(1990) - Místo činu - Mezi námi bratry
(1990) - Místo činu - Léčitelé
(1989) - Vloupání
(1989) - Schulz & Schulz
(1989) - Místo činu - Krvavá stopa
(1989) - Místo činu - Káťa mlčí
(1989) - Místo činu - Dobročinná sbírka
(1989) - Blauäugig
(1988) - Život jedné kočky
(1988) - Místo činu - Samovazba
(1988) - Místo činu - Moltke
(1987) - Zabou
(1987) - Tatort - Zahn um Zahn
(1987) - Místo činu - Zlomené květy
(1987) - Místo činu - Falešná hra
(1986) - Místo činu - Výměna
(1986) - Místo činu - Přátelé
(1986) - Místo činu - Černý víkend
(1985) - Zub za zub
(1985) - Místo činu - Dvojí hra
(1984) - Výtah
(1984) - Das Schöne Ende dieser Welt
(1984) - Místo činu - Vlny za lodí
(1984) - Místo činu - Vila na předměstí
(1984) - Místo činu - Účet bez hostinského
(1984) - Místo činu - Smrt na stadionu
(1984) - Abgehört
(1983) - Místo činu - Miriam
(1982) - Místo činu - Plyšová zvířátka
(1982) - Místo činu - Neviditelný protivník
(1982) - Místo činu - Dívka na schodech
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Überfall in Glasgow
(1981) - Místo činu - Vražda v přístavu
(1981) - Místo činu - Přeběhlík
(1981) - Dantons Tod
(1980) - Der Regenmacher
(1980) - Les chevaux du soleil (TV seriál)
(1980) - Der König und sein Narr
(1977) - Smrt je mým řemeslem
(1977) - Diamants du président, Les (TV seriál)
(1976) - Tatort - Transit ins Jenseits
(1974) - Mandragola
(1973) - Zwischen den Flügen (TV seriál)
(1973) - Die Gräfin von Rathenow
(1972) - Tatort - Rattennest
(1972) - Illegale, Der (TV seriál)
(1971) - Tatort - Blechschaden
(1971) - Diamantendetektiv Dick Donald (TV seriál)
(1970) - 11 Uhr 20 (TV seriál)
(1970) - Le Vent d'est
(1970) - Místo činu (TV seriál)
(1969) - Spion unter der Haube
(1969) - Jahr ohne Sonntag, Ein (TV seriál)
(1968) - Zvláštní jednotka
(1968) - Ich spreng' euch alle in die Luft
(1968) - The Blood of Fu Manchu
(1967) - Peter Schlemihls wundersame Geschichte
(1967) - Der Werbeoffizier
(1966) - Vinnetou a míšenka Apanači
(1965) - Sie nannten ihn Gringo
(1965) - Ferien mit Piroschka
(1965) - Alle meine Söhne
(1964) - Wartezimmer zum Jenseits
(1964) - Mezi supy
(1964) - Herrenpartie
(1963) - Mensch und Bestie
(1963) - Lásce se musíte učit
(1962) - Poklad na Stříbrném jezeře
(1962) - Ihr schönster Tag
(1962) - Hipnosis
(1962) - Das Mädchen und der Staatsanwalt
(1961) - Unser Haus in Kamerun
(1961) - Der Teufel spielte Balaleika
(1961) - Mörderspiel
(1960) - Posvícení
(1960) - Die Fastnachtsbeichte
(1959) - Jacqueline
(1958) - Solange das Herz schlägt
(1957) - Kolportage
(1957) - Alter Kahn und junge Liebe
(1954) - Ihre große Prüfung
(1953) - Šeříky až bílé začnou kvést

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.7.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Götz George 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Götz George - herec

se narodil 23.7.1938 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Götz George

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Götz George
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
29°58’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
8°42’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
25°46’
10
 
VenušeVenuše:
Panna
10°39’
10
 
MarsMars:
Lev
0°22’
9
 
JupiterJupiter:
Ryby
0°40’
4
R
SaturnSaturn:
Beran
18°00’
6
 
UranUran:
Býk
17°24’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
19°06’
11
 
PlutoPluto:
Rak
29°41’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°26’
1
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°07’
3
 
CheirónCheirón:
Rak
5°16’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
11°46’
10
Domy:
Štír
3°03’
Býk
3°03’
2:
Střelec
0°37’
8:
Blíženci
0°37’
3:
Kozoroh
5°46’
9:
Rak
5°46’
Vodnář
15°13’
Lev
15°13’
5:
Ryby
18°43’
Panna
18°43’
6:
Beran
13°58’
Váhy
13°58’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
24°08’
11
Slun./Luna:
Rak
4°20’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »