Grant Withers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Grant Withers
(Granville G. Withers)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pueblo, Colorado
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Grant Withers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.1.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Grant Withers 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Grant Withers
datum narození 17.1.1904
(herec, instagram)

Grant Withers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - The American West of John Ford
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Northwest Passage (TV seriál)
(1958) - I Mobster
(1958) - Frontier Justice (TV seriál)
(1958) - Flight (TV seriál)
(1957) - 26 Men (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Last Stagecoach West
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Hell's Crossroads
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Code 3 (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The White Squaw
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - Circus Boy (TV seriál)
(1955) - Útěk do bezpečí
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Lady Godiva of Coventry
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Fury (TV seriál)
(1955) - Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Jubilee Trail
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Tropic Zone
(1953) - Slunce jasně svítí
(1953) - Iron Mountain Trail
(1953) - Champ for a Day
(1953) - Fair Wind to Java
(1952) - Woman of the North Country
(1952) - Tropical Heat Wave
(1952) - Oklahoma Annie
(1952) - Leadville Gunslinger
(1952) - Hoodlum Empire
(1952) - Captive of Billy the Kid
(1951) - Utah Wagon Train
(1951) - The Sea Hornet
(1951) - Spoilers of the Plains
(1951) - Million Dollar Pursuit
(1951) - Belle Le Grand
(1950) - Tripolis
(1950) - Trigger, Jr.
(1950) - The Savage Horde
(1950) - Rock Island Trail
(1950) - Rio Grande
(1950) - Hit Parade of 1951
(1950) - Bells of Coronado
(1949) - The Fighting Kentuckian
(1949) - The Last Bandit
(1949) - Hellfire
(1949) - Duke of Chicago
(1948) - Wake of the Red Witch
(1948) - The Plunderers
(1948) - Station West
(1948) - Sons of Adventure
(1948) - Old Los Angeles
(1948) - Night Time in Nevada
(1948) - Homicide for Three
(1948) - The Gallant Legion
(1948) - Fort Apache
(1948) - Daredevils of the Clouds
(1948) - Angel in Exile
(1947) - Wyoming
(1947) - Tycoon
(1947) - The Trespasser
(1947) - The Ghost Goes Wild
(1947) - Gunfighters
(1947) - Blackmail
(1946) - Můj miláček Klementina
(1946) - In Old Sacramento
(1946) - Affairs of Geraldine
(1945) - Utah
(1945) - The Vampire's Ghost
(1945) - Road to Alcatraz
(1945) - Dangerous Partners
(1945) - Dakota
(1945) - Bring on the Girls
(1945) - Bells of Rosarita
(1944) - The Yellow Rose of Texas
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Silent Partner
(1944) - Roger Touhy, Gangster
(1944) - Goodnight, Sweetheart
(1944) - The Girl Who Dared
(1943) - Whistling in Brooklyn
(1943) - Stará Oklahoma
(1943) - Petticoat Larceny
(1943) - No Time for Love
(1943) - Lovec min
(1943) - Gildersleeve's Bad Day
(1943) - Dr. Gillespie's Criminal Case
(1943) - Captive Wild Woman
(1943) - A Lady Takes a Chance
(1942) - Tennessee Johnson
(1942) - Ship Ahoy
(1942) - Panama Hattie
(1942) - Northwest Rangers
(1942) - Butch Minds the Baby
(1942) - Apache Trail
(1941) - Your Last Act
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - Parachute Battalion
(1941) - No Hands on the Clock
(1941) - The Masked Rider
(1941) - Let's Make Music
(1941) - H. M. Pulham, Esq.
(1941) - The Get-Away
(1941) - Father Takes a Wife
(1941) - Billy the Kid
(1940) - Tomboy
(1940) - The Quarterback
(1940) - The Fatal Hour
(1940) - Phantom of Chinatown
(1940) - Mexican Spitfire Out West
(1940) - Men Against the Sky
(1940) - Doomed to Die
(1939) - Navy Secrets
(1939) - The Mystery of Mr. Wong
(1939) - Mr. Wong in Chinatown
(1939) - Lure of the Wasteland
(1939) - Daughter of the Tong
(1939) - Boys' Reformatory
(1938) - Touchdown, Army
(1938) - Three Loves Has Nancy
(1938) - The Secret of Treasure Island
(1938) - Mr. Wong, Detective
(1938) - The Marines Come Thru
(1938) - Held for Ransom
(1937) - Telephone Operator
(1937) - Radio Patrol
(1937) - Paradise Express
(1937) - Jungle Jim
(1937) - Hollywood Round-Up
(1937) - Bill Cracks Down
(1936) - Three on a Limb
(1936) - Sky Parade
(1936) - Let's Sing Again
(1936) - Lady Be Careful
(1936) - Border Flight
(1936) - The Arizona Raiders
(1935) - Waterfront Lady
(1935) - Valley of Wanted Men
(1935) - The Fighting Marines
(1935) - The Test
(1935) - Storm Over the Andes
(1935) - Society Fever
(1935) - Skybound
(1935) - Ship Cafe
(1935) - Rip Roaring Riley
(1935) - Hold 'Em Yale
(1935) - Goin' to Town
(1934) - The Red Rider
(1934) - Tailspin Tommy
(1932) - The Secrets of Wu Sin
(1932) - The Red-Haired Alibi
(1932) - Gambling Sex
(1931) - Too Young to Marry
(1931) - Swanee River
(1931) - Other Men's Women
(1931) - First Aid
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 18
(1930) - The Second Floor Mystery
(1930) - Soldiers and Women
(1930) - Sinners' Holiday
(1930) - Scarlet Pages
(1930) - The Other Tomorrow
(1930) - Mammy
(1930) - Dancing Sweeties
(1930) - Back Pay
(1929) - The Time, the Place and the Girl
(1929) - Tiger Rose
(1929) - The Show of Shows
(1929) - The Divine Lady
(1929) - So Long Letty
(1929) - Saturday's Children
(1929) - Madonna of Avenue A
(1929) - In the Headlines
(1929) - Hearts in Exile
(1929) - The Greyhound Limited
(1928) - Tillie's Punctured Romance
(1928) - Golden Shackles
(1928) - Bringing Up Father
(1927) - Upstream
(1927) - The Final Extra
(1927) - College
(1926) - When Sally's Irish Rose
(1926) - Smouldering Tires
(1926) - The Gentle Cyclone
(1926) - Fighting Hearts
Grant Withers - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1913) Loretta Young - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1897) Betty Compson

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Grant Withers 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Grant Withers - herec

se narodil 17.1.1904 ve městě Pueblo, Colorado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Grant Withers

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Grant Withers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°14’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°57’
R
VenušeVenuše:
Střelec
14°33’
 
MarsMars:
Vodnář
28°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°35’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°53’
 
UranUran:
Střelec
27°33’
 
NeptunNeptun:
Rak
3°58’
R
PlutoPluto:
Blíženci
19°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
0°58’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°59’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »