Greg Evigan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greg Evigan
(Gregory Ralph Evigan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
South Amboy
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Greg Evigan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.10.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greg Evigan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Greg Evigan
datum narození 14.10.1953
(herec, instagram)

Greg Evigan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 16 and Missing
(2015) - Terror Birds
(2015) - Once Upon a Holiday
(2015) - Heaven's Grace
(2013) - Exterminátor
(2012) - Underbelly (TV seriál)
(2012) - Divorce Invitation
(2011) - My Dog's Christmas Miracle
(2011) - Magnetické tornádo
(2010) - Šest pušek
(2010) - Nikdy se nevzdávej
(2009) - Phantom Racer
(2009) - Město v plamenech
(2008) - Země plná příšer
(2008) - Kovbojova nevěsta
(2008) - Jurské komando
(2008) - Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství
(2006) - Náš dům
(2006) - My Silent Partner
(2006) - Farma smrti
(2005) - Zajaté srdce
(2005) - Kerberos
(2005) - Found
(2005) - Divoká řeka
(2003) - Prázdniny v Arizoně
(2003) - Od srdce k srdci
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou
(2002) - Sladká pomsta
(2002) - Mazlíčci
(2001) - Intimate Portrait: Melissa Sue Anderson
(2001) - Vražda mezi přáteli
(2001) - Duchové
(2000) - Big Sound (TV seriál)
(1999) - Noční svět: Vznik života
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1998) - Zemětřesení v New Yorku
(1998) - The Pawn
(1998) - Mel
(1998) - Crimes of Passion: Nobody Lives Forever
(1997) - Pacifické palisády (TV seriál)
(1996) - House of the Damned
(1995) - Deadly Family Secrets
(1994) - TekWar: TekLab
(1994) - TekWar: TekJustice
(1994) - TekWar II
(1994) - TekWar
(1994) - TekWar (TV seriál)
(1994) - One of Her Own
(1993) - Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Just Deserts
(1992) - Columbo: Vrabec v hrsti
(1991) - P.S.I. Luv U (TV seriál)
(1991) - P.S.I. Luv U
(1991) - Lies Before Kisses
(1990) - Night of 100 Stars III
(1989) - Ninja Academy
(1989) - The Lady Forgets
(1989) - Deep Star 6
(1988) - Battle of the Network Stars XIX
(1987) - Stripped to Kill
(1987) - Shades of Love: Echoes in Crimson
(1987) - Private Road: No Trespassing
(1987) - My Two Dads (TV seriál)
(1987) - Matlock: The Billionaire
(1986) - Northstar
(1985) - Private Sessions
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1983) - Masquerade
(1981) - Circus of the Stars #6
(1980) - The Osmond Family Christmas Special
(1980) - Battle of the Network Stars IX
(1979) - Battle of the Network Stars VII
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1978) - Ringo
(1978) - B.J. and the Bear
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - A Year at the Top (TV seriál)
(1977) - All That Glitters (TV seriál)
(1976) - Scorchy

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.10.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greg Evigan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greg Evigan - herec

se narodil 14.10.1953 ve městě South Amboy, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greg Evigan

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Greg Evigan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
20°50’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°49’
 
MerkurMerkur:
Štír
13°29’
 
VenušeVenuše:
Panna
24°53’
 
MarsMars:
Panna
18°42’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
29°00’
 
UranUran:
Rak
23°00’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°31’
 
PlutoPluto:
Lev
24°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°54’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°46’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°40’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »