Greg Kinnear wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greg Kinnear
(Gregory B. Kinnear)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.6. 1963 - 15:21h
Místo:
Logansport, Indiana
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Greg Kinnear - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.6.1963 - 15:21  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.6.1963 - 20:21  
US, Logansport:
40°45' s.š., 86°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greg Kinnear 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Greg Kinnear
datum narození 17.6.1963
(herec, instagram)

Greg Kinnear - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Svědectví
(2017) - Same Kind of Different as Me
(2016) - Little Men
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Nebe existuje
(2014) - Murder of a Cat
(2014) - Mizera (TV seriál)
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Učitelka angličtiny
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Stuck in Love
(2011) - Thin Ice
(2011) - That's What I Am
(2011) - Nechápu, jak to dokáže
(2011) - Kennedyové (TV seriál)
(2011) - Ďáblova ruka
(2010) - Conan
(2010) - Zelená zóna
(2010) - Poslední píseň
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2008) - Město duchů
(2008) - Boj o patent
(2008) - Baby Máma
(2007) - Journey Into the Unknown
(2007) - Chuť lásky
(2006) - Neznámý
(2006) - Nepřemožitelný
(2006) - Malá Miss Sunshine
(2006) - Fast Food Nation
(2005) - Špatné zprávy pro Medvědy
(2005) - Roboti
(2005) - Matador
(2004) - Godsend
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Bratři jak se patří
(2002) - We Were Soldiers: Getting It Right
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - Údolí stínů
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - The Gift: A Look Inside
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Večeře u přátel
(2001) - Animální přitažlivost
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(2000) - Sestřička Betty
(2000) - Křupan
(1999) - Mystery Men
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Láska přes internet
(1997) - Od ucha k uchu
(1997) - Lepší už to nebude
(1996) - Božská lest
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - Sabrina
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Blankman
(1993) - Nepravdivý příběh
(1991) - Talk Soup
(1991) - Dillinger
(1990) - Vražda ve státě Mississippi
(1981) - Entertainment Tonight

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greg Kinnear 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greg Kinnear - herec

se narodil 17.6.1963 ve městě Logansport, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greg Kinnear

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Greg Kinnear
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
25°54’
8
 
LunaLuna:
Býk
5°45’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°14’
8
 
VenušeVenuše:
Blíženci
6°05’
8
 
MarsMars:
Panna
7°32’
11
 
JupiterJupiter:
Beran
15°16’
6
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°56’
4
R
UranUran:
Panna
1°49’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
13°15’
1
R
PlutoPluto:
Panna
9°43’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°47’
9
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°32’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°54’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
6°56’
11
Domy:
Váhy
27°05’
Beran
27°05’
2:
Štír
25°05’
8:
Býk
25°05’
3:
Střelec
27°12’
9:
Blíženci
27°12’
Vodnář
2°00’
Lev
2°00’
5:
Ryby
5°14’
Panna
5°14’
6:
Beran
3°43’
Váhy
3°43’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
14°32’
11
Slun./Luna:
Blíženci
0°50’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »