Gregg Berger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gregg Berger

Pohlaví:
Muž
Narození:
10.12. 1950 - 17:30h
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Gregg Berger - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
10.12.1950 - 17:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.12.1950 - 23:30  
US, St. Louis:
38°37' s.š., 90°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gregg Berger 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gregg Berger
datum narození 10.12.1950
(herec, instagram)

Gregg Berger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rileyino první rande?
(2014) - Sonic Boom (TV seriál)
(2013) - Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2012) - Ot vinta 3D
(2010) - LEGO: Clutch Powers zasahuje
(2008) - Garfieldův festival humoru
(2008) - Garfieldova show (TV seriál)
(2008) - Cesta na Měsíc 3D
(2007) - Odsouzen k smrti
(2007) - Garfield šokuje
(2006) - Dreamgirls
(2005) - Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
(2004) - Co se ještě stalo o Vánocích
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2000) - Men in Black Alien Attack
(2000) - Malí podnikatelé
(1999) - Medvídek Pú: čas svátků
(1999) - I Am Weasel (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Lumpíci
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Men in Black: The Series (TV seriál)
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1996) - Superman (TV seriál)
(1996) - The Real Adventures of Jonny Quest (TV seriál)
(1996) - Příběh o Santa Clausovi
(1996) - Arnoldovy patálie (TV seriál)
(1995) - Život s Louiem (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Velikonoční Méďa Béďa
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Policejní akademie 7: Moskevská mise
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - The Boys Are Back (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1992) - Malá mořská víla (TV seriál)
(1992) - Majority Rule
(1992) - Kandidátka na první dámu
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - The Toxic Crusaders (TV seriál)
(1991) - Kde je Wally? (TV seriál)
(1991) - Garfield Gets a Life
(1991) - Dobrák Rover
(1990) - Spaced Invaders
(1990) - She-Wolf of London (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Garfield's Feline Fantasies
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Garfield's Thanksgiving
(1989) - Garfield's Babes and Bullets
(1988) - This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
(1988) - Garfield: His 9 Lives
(1988) - Garfield a přátelé (TV seriál)
(1988) - Fantastic Max (TV seriál)
(1988) - Cathy's Last Resort
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1987) - A Garfield Christmas Special
(1987) - Garfield Goes Hollywood
(1986) - Transformers: The Movie
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1986) - Inside Out
(1986) - G.I. Joe: Serpentore, povstaň
(1986) - Garfield in Paradise
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Mrňouskové
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1985) - Garfield in Disguise
(1984) - Transformers (TV seriál)
(1984) - Proudy lásky
(1984) - The Pink Panther and Sons (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Garfield in the Rough
(1983) - The Littles (TV seriál)
(1983) - Garfield on the Town
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Here Comes Garfield
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1980) - V roli kaskadéra
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1978) - Attack of the Killer Tomatoes!
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1962) - The Jetsons (TV seriál)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.12.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gregg Berger 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gregg Berger - herec

se narodil 10.12.1950 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gregg Berger

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Gregg Berger
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
18°21’
6
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°52’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°03’
7
 
VenušeVenuše:
Střelec
24°57’
6
 
MarsMars:
Kozoroh
26°34’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
1°12’
9
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°26’
4
 
UranUran:
Rak
8°14’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°03’
5
 
PlutoPluto:
Lev
19°46’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°53’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°06’
12
 
CheirónCheirón:
Střelec
23°44’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
9°01’
12
Domy:
Rak
1°32’
Kozoroh
1°32’
2:
Rak
21°58’
8:
Kozoroh
21°58’
3:
Lev
13°35’
9:
Vodnář
13°35’
Panna
9°52’
Ryby
9°52’
5:
Váhy
14°00’
Beran
14°00’
6:
Štír
24°20’
Býk
24°20’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
5°42’
11
Slun./Luna:
Střelec
29°36’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »