Gregory Itzin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gregory Itzin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Gregory Itzin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.4.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gregory Itzin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gregory Itzin
datum narození 20.4.1948
(herec, instagram)

Gregory Itzin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Quantum Theory
(2013) - Mob City (TV seriál)
(2011) - Nenávidím L.A
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - V utajení (TV seriál)
(2010) - VideoDome Rent-O-Rama
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Autopilot
(2009) - Podfuk
(2009) - Ctihodný občan
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Float
(2007) - Vím, kdo mě zabil
(2007) - Nice Girls Don't Get the Corner Office
(2007) - Forfeit
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Lékařské záhady (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Fearless
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2002) - Život nebo něco takového
(2002) - Igby
(2002) - For the People (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Adaptace
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Sedmý hřích
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Evoluce
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(2000) - The Michael Richards Show (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Co se vaří?
(2000) - Býk (TV seriál)
(2000) - Boys Life 3
(1999) - $30
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Wasteland (TV seriál)
(1999) - Však ty víš (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Making Contact
(1999) - Johnny Tsunami
(1999) - Hon na vraha
(1999) - Fly Boy
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Malí válečníci
(1998) - Den, kdy zabili Lincolna
(1998) - The Closer (TV seriál)
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1997) - Things That Go Bump
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - Friends 'Til the End
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - Největší lež
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Something Wilder (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Young Goodman Brown
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Posedlost
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Donato a dcera
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - Shaky Ground (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Temná spravedlnost (TV seriál)
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Miláčku jsem po smrti
(1991) - FBI: The Untold Stories (TV seriál)
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Over My Dead Body (TV seriál)
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - DEA (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Táta
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - The Nutt House (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Jesse Hawkes (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1989) - Báječní Bakerovi hoši
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Something Is Out There (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Carly v akci
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Our House (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1985) - Školák vlkodlak
(1985) - Street Hawk (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Hard to Hold
(1983) - Ta druhá
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Miss Lonelyhearts
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Nejlepší bordýlek v Texasu
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Thornwell
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Murder in Texas
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - Mork & Mindy (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gregory Itzin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gregory Itzin - herec

se narodil 20.4.1948 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gregory Itzin

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Gregory Itzin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
0°18’
 
LunaLuna:
Panna
19°36’
 
MerkurMerkur:
Beran
20°45’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°51’
 
MarsMars:
Lev
20°45’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°53’
R
SaturnSaturn:
Lev
15°45’
 
UranUran:
Blíženci
23°12’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°06’
R
PlutoPluto:
Lev
12°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°58’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°44’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »