Gregory Peck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gregory Peck
(Eldred Gregory Peck)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.4. 1916 - 08:00h
Místo:
La Jolla Amago, Kalifornie
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Gregory Peck - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1916 - 08:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.4.1916 - 16:00  
US, La Jolla Amago:
32°51' s.š., 117°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gregory Peck 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Gregory Peck
datum narození 5.4.1916
(herec, instagram)

Gregory Peck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Personne
(2015) - Trumbo
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Starring - Taina Elg
(2001) - The Making of 'Cape Fear'
(2000) - American Prophet: The Story of Joseph Smith
(1999) - Hollywood a Bible
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - A Conversation with Gregory Peck
(1999) - The Art of Norton Simon
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - Thar She Blows: The Making of 'Moby Dick'
(1998) - The Life and Times of Hank Greenberg
(1998) - Films of Charles and Ray Eames Volume 5
(1998) - Fearful Symmetry
(1998) - Bílá velryba
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1997) - The American Film Institute Salute to Martin Scorsese
(1996) - Wild Bill: Hollywood Maverick
(1996) - Jack Lemmon: America's Everyman
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Roger Moore: A Matter of Class
(1995) - Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem
(1994) - Theremin: An Electronic Odyssey
(1994) - Eichmann - nacistický uprchlík
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Legend to Legend Night: A Celebrity Cavalcade
(1993) - Audrey Hepburn Remembered
(1993) - Portrét
(1993) - Passage à l'acte
(1992) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - The Hollywood Collection (TV seriál)
(1991) - Frederic Remington: The Truth of Other Days
(1991) - Peníze jiných
(1991) - Mys hrůzy
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - Films of Charles and Ray Eames Volume 2
(1989) - Films of Charles and Ray Eames Volume 1
(1989) - Přistěhovalec
(1988) - The American Film Institute Salute to Jack Lemmon
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Tichý protest
(1986) - Directed by William Wyler
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1984) - Olympic Gala (koncert)
(1984) - Ingrid
(1983) - Šarlatový a černý
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Mořští vlci
(1979) - Ken Murray Shooting Stars
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - Rockette: A Holiday Tribute to Radio City Music Hall
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Generál MacArthur
(1976) - The American Film Institute Presents a Salute to William Wyler
(1976) - NBC: The First Fifty Years - A Closer Look
(1976) - Přichází Satan!
(1974) - Dva klobouky
(1971) - Vyrovnávání účtů
(1970) - Držím se v řadě
(1969) - Jack Benny's New Look
(1969) - Hollywood: The Selznick Years
(1969) - Zajati vesmírem
(1969) - Předseda
(1969) - Mackennovo zlato
(1969) - The Extraordinary Seaman
(1968) - Plíživý měsíc
(1967) - Africa
(1966) - John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums
(1966) - Arabeska
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Mirage
(1964) - Spatřit plavého koně
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - Lykke og krone
(1962) - Mys hrůzy
(1962) - Jako zabít ptáčka
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - Děla z Navarone
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1959) - Na břehu
(1959) - Beloved Infidel
(1958) - Velká země
(1958) - Drzá čela
(1957) - Módní návrhářka
(1956) - Muž v šedém flanelovém obleku
(1956) - Bílá velryba
(1954) - Purpurová pláň
(1954) - Lidé z temnot
(1953) - Gregory Peck kävi Suomessa
(1953) - Prázdniny v Římě
(1953) - Milionová bankovka
(1953) - Boum sur Paris
(1952) - The World in His Arms
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1951) - Pictura
(1951) - Only the Valiant
(1951) - David a Batšeba
(1951) - Captain Horatio Hornblower R.N.
(1950) - Pistolník
(1949) - The Great Sinner
(1949) - Přímo nad hlavou
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Žluté nebe
(1947) - The Macomber Affair
(1947) - Případ Paradineová
(1947) - Džentlemanská dohoda
(1946) - The Yearling
(1946) - Souboj na slunci
(1945) - The Valley of Decision
(1945) - Rozdvojená duše
(1944) - The Keys of the Kingdom
(1944) - Dny slávy
Gregory Peck - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1911) Greta Kukkonen - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1927) Barbara Payton
(*1915) Ingrid Bergman
(*1920) Maureen O'Hara (fáma)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gregory Peck 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gregory Peck - herec

se narodil 5.4.1916 ve městě La Jolla Amago, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gregory Peck

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Gregory Peck
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°32’
11
 
LunaLuna:
Býk
21°04’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
6°00’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°06’
12
 
MarsMars:
Lev
11°36’
3
 
JupiterJupiter:
Beran
12°30’
11
 
SaturnSaturn:
Rak
10°07’
2
 
UranUran:
Vodnář
18°44’
10
 
NeptunNeptun:
Rak
29°52’
3
R
PlutoPluto:
Rak
1°19’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°41’
9
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°04’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°33’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
8°03’
2
Domy:
Blíženci
2°31’
Střelec
2°31’
2:
Blíženci
27°24’
8:
Střelec
27°24’
3:
Rak
19°45’
9:
Kozoroh
19°45’
Lev
13°52’
Vodnář
13°52’
5:
Panna
13°40’
Ryby
13°40’
6:
Váhy
21°39’
Beran
21°39’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
8°12’
11
Slun./Luna:
Býk
3°18’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »