Greta Garbo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greta Garbo
(Greta Lovisa Gustafsson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.9. 1905 - 19:30h
Místo:
Stockholm
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.4.1990 (Příčina: Zápal plic, Ledviny)
Povolání:
herečka

Greta Garbo - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.9.1905 - 19:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.9.1905 - 18:30  
SE, Stockholm:
59°20' s.š., 18°3' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greta Garbo 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Greta Garbo
datum narození 18.9.1905
(herečka, instagram)

Greta Garbo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2005) - The World's Most Photographed (TV seriál)
(2005) - Garbo
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(2001) - Greta Garbo: A Lone Star
(1997) - Velké lásky slavných: Greta Garbo & John Gilbert
(1991) - Espectador que o Cinema Esqueceu, O
(1988) - Stiller, Garbo & Jag
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1965) - The Love Goddesses
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1955) - Screen Snapshots: Ramblin' Round Hollywood
(1955) - MGM Parade (TV seriál)
(1953) - The Ford 50th Anniversary Show
(1951) - Strictly Dishonorable
(1950) - Herrliche Zeiten
(1944) - Garabatos Greta Garbo
(1941) - Žena dvou tváří
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1939) - The Movies March On
(1939) - From the Ends of the Earth
(1939) - Ninočka
(1937) - The Romance of Celluloid
(1937) - Hraběnka Walewská
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - Anna Karenina
(1934) - Pestrý závoj
(1934) - Hollywood Party
(1933) - Královna Kristýna
(1932) - Lidé v hotelu
(1932) - Jakou mě chceš mít
(1931) - Zuzana Lenoxová
(1931) - Mata Hari
(1931) - Inspirace
(1931) - Anna Christie
(1930) - Romance
(1930) - Anna Christie
(1929) - Rozpoutaná vášeň
(1929) - Polibek
(1929) - A Man's Man
(1929) - Divoké orchideje
(1928) - Žena bez studu
(1928) - Dáma z lože č. 13
(1928) - Božská žena
(1927) - Anna Kareninová
(1926) - Žena upír
(1926) - Tělo a ďábel
(1926) - Moderní Carmen
(1925) - Ulička, kde není radosti
(1924) - Gösta Berling
(1922) - Tulák Petr
(1921) - Lyckoriddare, En
(1921) - Konsum Stockholm Promo
(1920) - Herr och fru Stockholm
Greta Garbo - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greta Garbo 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greta Garbo - herečka

se narodila 18.9.1905 ve městě Stockholm
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greta Garbo

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Greta Garbo
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
25°08’
6
 
LunaLuna:
Býk
19°58’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
7°54’
5
 
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
5
 
MarsMars:
Střelec
16°59’
7
 
JupiterJupiter:
Blíženci
6°25’
1
 
SaturnSaturn:
Vodnář
27°38’
11
R
UranUran:
Kozoroh
0°16’
8
 
NeptunNeptun:
Rak
10°14’
3
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°44’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
28°39’
5
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°45’
12
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°35’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
10°31’
6
Domy:
Blíženci
5°20’
Střelec
5°20’
2:
Blíženci
24°10’
8:
Střelec
24°10’
3:
Rak
7°22’
9:
Kozoroh
7°22’
Rak
20°51’
Kozoroh
20°51’
5:
Lev
9°02’
Vodnář
9°02’
6:
Panna
14°17’
Ryby
14°17’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
28°05’
12
Slun./Luna:
Rak
22°33’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »