Greta Scacchi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greta Scacchi
(Greta Gracco)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.2. 1960 - 11:15h
Místo:
Milán
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Greta Scacchi - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.2.1960 - 11:15  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.2.1960 - 10:15  
IT, Milán:
45°28' s.š., 9°12' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greta Scacchi 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Greta Scacchi
datum narození 18.2.1960
(herečka, instagram)

Greta Scacchi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - War and Peace (TV seriál)
(2015) - North v South
(2015) - A.D. The Bible Continues (TV seriál)
(2014) - Ztrácení
(2013) - Hercule Poirot: Sloni mají paměť
(2011) - Hindenburg
(2010) - Ways to Live Forever
(2010) - Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
(2010) - Altro mondo, Un
(2008) - Smutky slečny Austenové
(2008) - Návrat na Brideshead
(2007) - Střílej bez varování
(2007) - L'Amour caché
(2006) - The Handyman
(2006) - Slečna Marplová: Cukání v palci
(2006) - Prolomená stezka
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - The Book of Revelation
(2005) - Tajemný let
(2004) - Za mořem
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Podivný zločin
(2004) - Maigret: L'ombra cinese
(2003) - Zkáza lodi Estonie
(2003) - The Afternoon Play (TV seriál)
(2003) - Il Ronzio delle mosche
(2002) - Jeffrey Archer: The Truth
(2002) - Daniel Deronda
(2001) - Festival v Cannes
(2001) - Farma (TV seriál)
(2000) - John Barry: Licence to Thrill
(2000) - Christmas Glory 2000
(2000) - One of the Hollywood Ten
(2000) - Looking for Alibrandi
(2000) - Láska a vášeň
(1999) - Skrytá tvář ošetřovatelky
(1999) - Panství
(1999) - Kouzelná zahrada
(1999) - Dámské předpokoje
(1998) - Macbeth
(1998) - Krvavé housle
(1997) - Polibek hada
(1997) - Odysseus
(1996) - Rasputin
(1996) - Noc bláznů
(1996) - Emma
(1995) - Jefferson v Paříži
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Country Life
(1992) - Želví pláž
(1992) - Salt on Our Skin
(1992) - Hráč
(1991) - Ztracená totožnost
(1991) - Oheň lásky
(1990) - Podezření
(1988) - Strach a láska
(1988) - La Donna della luna
(1987) - White Mischief
(1987) - Un homme amoureux
(1987) - Dobrý den, Babylónie
(1985) - Obrana říše
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - Coca-Cola Kid
(1985) - Burke & Wills
(1984) - Waterfront (TV seriál)
(1984) - The Ebony Tower
(1984) - Camille
(1983) - Přesný jako smrt
(1983) - Heat and Dust
(1982) - Das Zweite Gesicht
Greta Scacchi - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greta Scacchi 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greta Scacchi - herečka

se narodila 18.2.1960 ve městě Milán
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greta Scacchi

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Greta Scacchi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°46’
10
 
LunaLuna:
Štír
8°30’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°18’
11
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°12’
9
 
MarsMars:
Kozoroh
26°23’
9
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°11’
8
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°48’
8
 
UranUran:
Lev
18°36’
4
R
NeptunNeptun:
Štír
9°07’
6
R
PlutoPluto:
Panna
5°03’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°09’
5
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°03’
1
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°33’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
15°14’
10
Domy:
Blíženci
5°30’
Střelec
5°30’
2:
Blíženci
27°56’
8:
Střelec
27°56’
3:
Rak
17°08’
9:
Kozoroh
17°08’
Lev
7°55’
Vodnář
7°55’
5:
Panna
5°12’
Ryby
5°12’
6:
Váhy
15°50’
Beran
15°50’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
6°43’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
3°38’
8


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »