Grey DeLisle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Grey DeLisle
(Erin Grey Van Oosbree)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fort Ord
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka

Grey DeLisle - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.8.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Grey DeLisle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Grey DeLisle
datum narození 24.8.1972
(herečka, zpěvačka, textařka, instagram)

Grey DeLisle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Star Wars: Detours (TV seriál)
(2016) - Popeye
(2015) - The Mr. Peabody & Sherman Show (TV seriál)
(2015) - The Adventures of Puss in Boots (TV seriál)
(2015) - Star proti silám zla (TV seriál)
(2015) - Rock Dog
(2015) - Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Eddie of the Realms Eternal
(2015) - Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
(2015) - Batman vs. Robin
(2014) - Zvonilka a piráti
(2014) - Show Toma a Jerryho (TV seriál)
(2014) - Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
(2014) - Scooby Doo! Frankenhrůza
(2014) - Liga spravedlivých: V pasti času
(2014) - Fifi: Cat Therapist (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
(2013) - Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
(2013) - Scooby Doo - Souboj psích titánů
(2013) - Scooby Doo a děsivý strašák
(2013) - Sanjay & Craig (TV seriál)
(2013) - Obří dobrodružství Tomma a Jerryho
(2013) - Marvel Superhrdinové
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Henry Hugglemonster (TV seriál)
(2013) - Amethyst, Princess of Gemworld (TV seriál)
(2012) - Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2012) - Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
(2012) - Městečko Záhad (TV seriál)
(2011) - Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
(2011) - Scooby-Doo! Upíří hudba
(2011) - Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
(2010) - Tom a Jerry: Sherlock Holmes
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Scooby-Doo: Abrakadabra!
(2010) - Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
(2010) - Mad (TV seriál)
(2010) - Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - DC Showcase: Green Arrow
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Dantovské peklo
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Scooby-Doo a samurajův meč
(2009) - G.I. Joe: Resolute (TV seriál)
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Wubbzy's Big Movie!
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - Mrtvý vesmír
(2008) - Little Mermaid, The: Ariel's Beginning
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - WordGirl (TV seriál)
(2007) - Klídek, Scooby-Doo!
(2007) - Hellboy Animated: Blood and Iron
(2007) - El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
(2006) - Zvědavý George (TV seriál)
(2006) - Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
(2006) - Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
(2006) - Ultimate Avengers: Konečná pomsta
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Scooby-Doo a piráti
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2005) - Sněhulák Frosty
(2005) - Scooby-Doo a kletba Kleopatry
(2005) - My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
(2005) - Kouzelní kmotříčci
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2005) - Aloha Scooby-Doo!
(2004) - Van Helsing: Londýnská mise
(2004) - Scooby-Doo a Lochnesská příšera
(2004) - The Jimmy Timmy Power Hour
(2004) - Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom
(2004) - Hi Hi Puffy AmiYumi (TV seriál)
(2004) - The Fairly OddParents: School's Out - The Musical!
(2004) - The Fairly OddParents: Channel Chasers
(2004) - Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
(2004) - Danny Phantom (TV seriál)
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - Xiaolin Showdown (TV seriál)
(2003) - Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
(2003) - Looney Tunes: Stranger Than Fiction
(2003) - Looney Tunes: Reality Check
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Free for All (TV seriál)
(2003) - The Fairly OddParents: Abra-Catastrophe
(2003) - Evil Con Carne (TV seriál)
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Clifford's Puppy Days (TV seriál)
(2002) - Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
(2002) - Tarzan & Jane
(2002) - Rapsittie Street Kids: Believe In Santa
(2002) - Powerpuff Girls
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Elise: Mere Mortal
(2002) - E! Entertainment Special: Who Let the Dog Out?
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - Scooby-Doo a virtuální honička
(2001) - Night of the Living Doo
(2001) - My Freaky Family
(2001) - The Mummy: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - The Mummy: Quest for the Lost Scrolls
(2001) - Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
(2001) - Jack the Dog
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - The Flintstones: On the Rocks
(2000) - Víkendáři (TV seriál)
(2000) - Thrillseekers: Putt n' Perish
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Bob's Video
(2000) - As Told by Ginger (TV seriál)
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
(1998) - The Fairly Oddparents
(1991) - Lumpíci (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.8.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Grey DeLisle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Grey DeLisle - herečka, zpěvačka, textařka

se narodila 24.8.1972 ve městě Fort Ord, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Grey DeLisle

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Grey DeLisle
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°24’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°00’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°09’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°38’
 
MarsMars:
Panna
6°00’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°29’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°14’
 
UranUran:
Váhy
15°52’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°30’
 
PlutoPluto:
Váhy
0°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°06’
R
Černá LunaLilith:
Štír
20°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°51’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »