Gundi Ellert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gundi Ellert

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Lengenfeld
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Gundi Ellert - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.9.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gundi Ellert 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gundi Ellert
datum narození 8.9.1951
(herečka, instagram)

Gundi Ellert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Endstation Glück
(2015) - Sturköpfe
(2015) - Schwarzach 23 und Die Hand des Todes
(2015) - Auf der Straße
(2014) - Zwei allein
(2014) - Dora Heldt: Unzertrennlich
(2014) - Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen!
(2014) - Das Glück der Anderen
(2013) - Unheil in den Bergen
(2013) - Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi
(2013) - Dora Heldt: Ausgeliebt
(2013) - Beste Bescherung
(2012) - Pfarrer Braun - Ausgegeigt!
(2012) - Die Chefin (TV seriál)
(2012) - Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm
(2011) - Tod am Engelstein
(2011) - Rodinná firma
(2011) - Papa allein zu Haus
(2011) - Oranžové léto
(2011) - Mein eigen Fleisch und Blut
(2011) - Klarer Fall für Bär
(2011) - Föhnlage. Ein Alpenkrimi
(2011) - Die Tote im Moorwald
(2010) - Vánoce a Ramadán
(2010) - Keiner geht verloren
(2010) - Der Letzte Angestellte
(2010) - Der Doc und die Hexe
(2009) - Totentanz
(2009) - Svatební horečka v Campobello
(2009) - Místo dopadu: Berlín
(2009) - Liebe und andere Gefahren
(2009) - Jedlová samota
(2008) - Mord in aller Unschuld
(2008) - Mit einem Schlag
(2008) - Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci
(2008) - Liesl Karlstadt und Karl Valentin
(2008) - Kaiser von Schexing, Der (TV seriál)
(2008) - Bella Block - Falsche Liebe
(2007) - Im Chaos der Gefühle
(2006) - Und ich lieb dich doch!
(2006) - Franziskas Gespür für Männer
(2005) - Schläfer
(2005) - Oktoberfest
(2005) - Marias letzte Reise
(2004) - 21 Liebesbriefe
(2004) - Stärker als der Tod
(2004) - Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll
(2003) - Otec Braun (TV seriál)
(2002) - Zwei alte Gauner
(2002) - Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
(2001) - Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
(2001) - Traum im Herbst
(2000) - Tatort - Der schwarze Skorpion
(1998) - Zásah (TV seriál)
(1998) - Siska (TV seriál)
(1998) - Die Sekretärinnen
(1998) - Poslední svědek (TV seriál)
(1998) - Die Ehrabschneider
(1997) - Wolken.Heim
(1997) - Big Ben - Ruka ruku myje
(1995) - Über Kreuz
(1995) - Die Kreuzfahrt
(1995) - Aus heiterem Himmel (TV seriál)
(1994) - Peter und Paul (TV seriál)
(1993) - Sein letzter Wille
(1993) - Madame Bäurin
(1992) - Lilli Lottofee (TV seriál)
(1992) - Doktor z hor (TV seriál)
(1991) - Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben
(1991) - Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
(1990) - Café Meineid (TV seriál)
(1989) - Schnelle Gerdi, Die (TV seriál)
(1987) - Hausmeisterin, Die (TV seriál)
(1987) - Doktor z venkova (TV seriál)
(1987) - Der Elegante Hund (TV seriál)
(1985) - Hochzeit
(1985) - Dom Juan
(1983) - Zuckerhut
(1983) - Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
(1982) - Der Starke Stamm
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1978) - Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
(1977) - Starej (TV seriál)
(1976) - Direktion City (TV seriál)
(1974) - Derrick (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gundi Ellert 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gundi Ellert - herečka

se narodila 8.9.1951 ve městě Lengenfeld
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gundi Ellert

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Gundi Ellert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°01’
 
LunaLuna:
Střelec
11°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°46’
R
VenušeVenuše:
Panna
7°21’
R
MarsMars:
Lev
13°26’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°13’
R
SaturnSaturn:
Váhy
2°54’
 
UranUran:
Rak
13°13’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°01’
 
PlutoPluto:
Lev
20°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°31’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°30’
 
CheirónCheirón:
Střelec
26°50’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »