Gustav Bubník wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gustav Bubník

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Gustav Bubník - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gustav Bubník 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gustav Bubník
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Gustav Bubník - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2013) - Pušky, puky, pivo a psi
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Helena (TV seriál)
(2005) - Výměna manželek
(2000) - Osudy hvězd: Nechci prohrávat... Gustav Bubník
(1999) - Čtveráci
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Třináctery hodiny
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1986) - Vděčná zvířátka
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Šach mat
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Báseň
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Neúplné zatmění
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1982) - Daleko od stromu
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Drž se rovně, Kačenko
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Holubník
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nikdy toho nenechám
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Konečně si rozumíme
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Postižení
(1974) - Královské usínání
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1969) - Pan Tau (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gustav Bubník 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gustav Bubník - herec

se narodil v roce *1962 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gustav Bubník

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Gustav Bubník
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
2°50’
 
LunaLuna:
Střelec
13°03’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°16’
 
VenušeVenuše:
Býk
24°01’
 
MarsMars:
Beran
2°56’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°43’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°44’
 
UranUran:
Lev
26°26’
R
NeptunNeptun:
Štír
12°23’
R
PlutoPluto:
Panna
7°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°03’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°40’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »