Gustav Nezval wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gustav Nezval

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Řečkovice u Brna
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Gustav Nezval - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.11.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gustav Nezval 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Gustav Nezval
datum narození 18.11.1907
(herec, instagram)

Gustav Nezval - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Úsměvy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Nedokončené léto Františka Čápa
(1991) - Album
(1989) - Setníkův štít
(1987) - Šašek a královna
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Černé světlo
(1979) - Poslední koncert
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Sokolovo
(1973) - Trávnička
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Mnoho povyku pro nic (divadelní záznam)
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Lakomec (divadelní záznam)
(1971) - Šance
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV seriál)
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Chvojka
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Hvězda
(1969) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Waterloo
(1965) - Neviditelný
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1962) - Vánice
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV seriál)
(1962) - Prosím, nebudit!
(1961) - Úhel dopadu
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Kde alibi nestačí
(1960) - Lucerna
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Mstitel
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Linka 515 - 42
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Nevěra
(1956) - Legenda o lásce (bulharská verze)
(1956) - Legenda o lásce
(1956) - Herecké anekdoty
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Plavecký mariáš
(1950) - Veselý souboj
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Hraniční ulička
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Křižovatka
(1946) - Muži bez křídel
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Černí myslivci
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1943) - Tanečnice
(1942) - Muži nestárnou
(1942) - Kníže Václav
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Noční motýl
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Babička
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Dvojí život
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Děti na zakázku
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Armádní dvojčata

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.11.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gustav Nezval 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gustav Nezval - herec

se narodil 18.11.1907 ve městě Řečkovice u Brna
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gustav Nezval

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Gustav Nezval
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°59’
 
LunaLuna:
Býk
7°18’
 
MerkurMerkur:
Štír
16°09’
R
VenušeVenuše:
Střelec
11°30’
 
MarsMars:
Vodnář
22°44’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°21’
 
SaturnSaturn:
Ryby
20°43’
R
UranUran:
Kozoroh
10°13’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°38’
R
PlutoPluto:
Blíženci
24°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°46’
R
Černá LunaLilith:
Rak
24°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »