Guy Decomble wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Guy Decomble

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.11. 1910 - 02:00h
Místo:
Aulnay-sous-Bois
Země:
Věk:
† 53 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Guy Decomble - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.11.1910 - 02:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.11.1910 - 01:50  (-0:10h)
FR, Aulnay-sous-Bois:
48°57' s.š., 2°31' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Guy Decomble 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Guy Decomble
datum narození 12.11.1910
(herec, instagram)

Guy Decomble - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Abonent na lince U (TV seriál)
(1963) - Komisař Maigret zuří
(1962) - Pourquoi Paris?
(1962) - Les Filles de La Rochelle
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - La Caméra explore le temps: L'énigme de Saint-Leu
(1961) - La Caméra explore le temps: Le drame de Sainte-Hélène
(1961) - L'Affaire Nina B.
(1960) - Stará garda
(1959) - Tulák Archimedes
(1959) - Nikdo mne nemá rád
(1959) - Nathalie, agent secret
(1959) - Luční ulice
(1959) - Bratranci
(1958) - Police judiciaire
(1958) - Maigret klade past
(1957) - Énigmes de l'histoire (TV seriál)
(1956) - Zastavte vůz č. H 43-2301
(1956) - Bob hazardér
(1955) - Le Dossier noir
(1955) - Les Aristocrates
(1954) - Le Tournant dangereux
(1954) - Le Défroqué
(1953) - Suivez cet homme
(1953) - Cet homme est dangereux
(1952) - Všichni jsme vrahové
(1952) - Ouvert contre X
(1952) - La Maison dans la dune
(1951) - Capitaine Ardant
(1950) - Premières armes
(1949) - Vire-vent
(1949) - Scandale aux Champs-Élysées
(1949) - Jede, jede poštovský panáček
(1949) - Histoires extraordinaires à faire peur ou à faire rire...
(1947) - Le Village perdu
(1947) - Rêves d'amour
(1947) - La Maison sous la mer
(1947) - Les Jeux sont faits
(1946) - Vlast
(1946) - Sérénade aux nuages
(1946) - Le Dernier sou
(1946) - Le Couple idéal
(1945) - La Grande meute
(1945) - François Villon
(1945) - La Ferme du pendu
(1945) - Farandole
(1944) - Premier de cordée
(1944) - Florence est folle
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint
(1943) - Madame et le mort
(1943) - Adieu Léonard
(1942) - Dernier atout
(1938) - Člověk bestie
(1937) - Forfaiture
(1937) - Drôle de drame ou L'étrange aventure de Docteur Molyneux
(1937) - Čas třešní
(1937) - La Citadelle du silence
(1936) - Zločin pana Langa
(1932) - L'Affaire est dans le sac

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Guy Decomble 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Guy Decomble - herec

se narodil 12.11.1910 ve městě Aulnay-sous-Bois
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Guy Decomble

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Guy Decomble
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
18°48’
3
 
LunaLuna:
Ryby
11°27’
6
 
MerkurMerkur:
Štír
18°29’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
15°13’
2
 
MarsMars:
Štír
3°41’
2
 
JupiterJupiter:
Štír
0°04’
2
 
SaturnSaturn:
Býk
1°52’
8
R
UranUran:
Kozoroh
21°59’
4
 
NeptunNeptun:
Rak
21°29’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°36’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°04’
9
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°18’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°51’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
0°19’
9
Domy:
Panna
22°58’
Ryby
22°58’
2:
Váhy
16°36’
8:
Beran
16°36’
3:
Štír
16°06’
9:
Býk
16°06’
Střelec
21°07’
Blíženci
21°07’
5:
Kozoroh
26°54’
Rak
26°54’
6:
Vodnář
27°46’
Lev
27°46’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
7°02’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
15°07’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »