Guy Kibbee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Guy Kibbee
(Guy Bridges Kibbee)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
El Paso, Texas
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Guy Kibbee - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.3.1882 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Guy Kibbee 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Guy Kibbee
datum narození 6.3.1882
(herec, instagram)

Guy Kibbee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1948) - 3 Godfathers
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1948) - Fort Apache
(1947) - The Romance of Rosy Ridge
(1947) - Rudý hřebec
(1947) - Over the Santa Fe Trail
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Singing on the Trail
(1946) - Lone Star Moonlight
(1946) - Gentleman Joe Palooka
(1946) - Cowboy Blues
(1945) - The Horn Blows at Midnight
(1944) - Dixie Jamboree
(1943) - The First Motion Picture Unit
(1943) - Power of the Press
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Cinderella Swings It
(1942) - Whistling in Dixie
(1942) - Tish
(1942) - This Time for Keeps
(1942) - There's One Born Every Minute
(1942) - Sunday Punch
(1942) - Scattergood Survives a Murder
(1942) - Scattergood Rides High
(1942) - Miss Annie Rooney
(1941) - Věčná Eva
(1941) - Scattergood Pulls the Strings
(1941) - Scattergood Meets Broadway
(1941) - Scattergood Baines
(1941) - Design for Scandal
(1940) - Street of Memories
(1940) - Our Town
(1940) - Chad Hanna
(1939) - Rivalové
(1939) - Pan Smith přichází
(1939) - It's a Wonderful World
(1939) - Henry Goes Arizona
(1939) - Bad Little Angel
(1939) - Babes in Arms
(1938) - Three Loves Has Nancy
(1938) - Three Comrades
(1938) - Rich Man, Poor Girl
(1938) - Of Human Hearts
(1938) - Joy of Living
(1937) - The Big Shot
(1937) - Riding on Air
(1937) - Mountain Justice
(1937) - Mama Steps Out
(1937) - Jim Hanvey, Detective
(1937) - Don't Tell the Wife
(1937) - The Bad Man of Brimstone
(1936) - Three Men on a Horse
(1936) - The Captain's Kid
(1936) - The Big Noise
(1936) - M'Liss
(1936) - Malý lord Fauntleroy
(1936) - Kapitán January
(1936) - I Married a Doctor
(1936) - Earthworm Tractors
(1935) - While the Patient Slept
(1935) - Mary Jane's Pa
(1935) - I Live for Love
(1935) - Going Highbrow
(1935) - Don't Bet on Blondes
(1935) - Captain Blood
(1934) - Wonder Bar
(1934) - The Merry Frinks
(1934) - Merry Wives of Reno
(1934) - Harold Teen
(1934) - Easy to Love
(1934) - Dames
(1934) - Big Hearted Herbert
(1934) - Babbitt
(1933) - 42. ulice
(1933) - Wild Boys of the Road
(1933) - The World Changes
(1933) - The Silk Express
(1933) - Podsvětí ve fraku
(1933) - Muž, kterého si přeji
(1933) - Lilly Turner
(1933) - The Life of Jimmy Dolan
(1933) - Havana Widows
(1933) - Gold Diggers of 1933
(1933) - Girl Missing
(1933) - Footlight Parade
(1933) - Convention City
(1932) - Winner Take All
(1932) - Union Depot
(1932) - Two Seconds
(1932) - The Strange Love of Molly Louvain
(1932) - The Mouthpiece
(1932) - The Dark Horse
(1932) - The Crowd Roars
(1932) - Taxi!
(1932) - So Big!
(1932) - Scarlet Dawn
(1932) - Rain
(1932) - Play-Girl
(1932) - High Pressure
(1932) - Fireman, Save My Child
(1932) - Crooner
(1932) - The Conquerors
(1932) - Central Park
(1932) - Big City Blues
(1931) - Stolen Heaven
(1931) - Side Show
(1931) - New Adventures of Get Rich Quick Wallingford
(1931) - Man of the World
(1931) - Laughing Sinners
(1931) - How I Play Golf, by Bobby Jones No. 6: 'The Big Irons'
(1931) - Flying High
(1931) - City Streets
(1931) - Blonde Crazy

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.3.1882 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Guy Kibbee 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Guy Kibbee - herec

se narodil 6.3.1882 ve městě El Paso, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Guy Kibbee

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Guy Kibbee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
15°50’
 
LunaLuna:
Váhy
1°59’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°02’
R
VenušeVenuše:
Ryby
19°09’
 
MarsMars:
Rak
2°18’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°57’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°31’
 
UranUran:
Panna
16°33’
R
NeptunNeptun:
Býk
14°15’
 
PlutoPluto:
Býk
27°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°51’
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°11’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°26’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »