Gwen Verdon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gwen Verdon
(Gwyneth Evelyn Verdon)

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.1. 1925 - 09:57h
Místo:
Culver City, Kalifornie
Země:
Věk:
† 75 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.10.2000 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Gwen Verdon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.1.1925 - 09:57  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.1.1925 - 17:57  
US, Culver City:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gwen Verdon 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Gwen Verdon
datum narození 13.1.1925
(herečka, instagram)

Gwen Verdon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1970
(2004) - Broadway: The American Musical (TV seriál)
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2000) - Twentieth Century Fox: The Blockbuster Years
(2000) - Shirley MacLaineová
(2000) - Bruno
(1999) - Walking Across Egypt
(1998) - Kamarádky na celý život
(1997) - The Music of Kander and Ebb: Razzle Dazzle
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Marvinův pokoj
(1996) - Chladnokrevně
(1994) - Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1991) - The Very Best of the Ed Sullivan Show 2
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Alice
(1988) - Zámotek 2: Návrat
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Nadine
(1986) - All Is Forgiven (TV seriál)
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1985) - Zámotek
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - The Jerk, Too
(1984) - Cotton Club
(1983) - Legs
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Creepshow
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1976) - That's Entertainment, Part II
(1973) - Deadly Visitor
(1972) - Liza with a Z: A Concert for Television (koncert)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - Great Performances
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - What's My Line?
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1964) - The Hollywood Palace
(1963) - The Danny Kaye Show
(1962) - Girl Talk
(1961) - The Mike Douglas Show
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - Damn Yankees!
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1953) - The Mississippi Gambler
(1953) - The I Don't Care Girl
(1953) - The Farmer Takes a Wife
(1952) - The Merry Widow
(1952) - Dreamboat
(1951) - On the Riviera
(1951) - Meet Me After the Show
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1951) - David a Batšeba
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1948) - Toast of the Town
(1945) - The Blonde from Brooklyn
(1943) - Hoosier Holiday
(1936) - The King Steps Out
Gwen Verdon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1927) Bob Fosse - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1924) Scott Brady

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gwen Verdon 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gwen Verdon - herečka

se narodila 13.1.1925 ve městě Culver City, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gwen Verdon

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Gwen Verdon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°04’
11
 
LunaLuna:
Panna
3°05’
6
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°34’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
28°31’
10
 
MarsMars:
Beran
15°34’
1
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°02’
10
 
SaturnSaturn:
Štír
12°59’
8
 
UranUran:
Ryby
18°31’
12
 
NeptunNeptun:
Lev
21°56’
6
R
PlutoPluto:
Rak
12°16’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°57’
6
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°08’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
20°10’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
0°19’
7
Domy:
Ryby
20°18’
Panna
20°18’
2:
Býk
1°19’
8:
Štír
1°19’
3:
Blíženci
0°40’
9:
Střelec
0°40’
Blíženci
24°12’
Střelec
24°12’
5:
Rak
16°53’
Kozoroh
16°53’
6:
Lev
13°22’
Vodnář
13°22’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
7°15’
11
Slun./Luna:
Štír
13°04’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »