Hal Mohr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hal Mohr

Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Hal Mohr - Horoskop, Kameramanská filmografie

Datum narození:
2.8.1894 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hal Mohr 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Hal Mohr
datum narození 2.8.1894
(režisér, instagram)

Hal Mohr - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - The Bamboo Saucer
(1967) - Jack a fazolový stonek
(1965) - Invisible Diplomats
(1963) - The Man from the Diner's Club
(1963) - Breaking Point (TV seriál)
(1962) - The Creation of the Humanoids
(1961) - Podsvětí USA
(1961) - Father of the Bride (TV seriál)
(1960) - The Brothers Brannagan (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Last Voyage
(1958) - The Gun Runners
(1958) - The Lineup
(1958) - Colgate Theatre (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
(1957) - Baby Face Nelson
(1956) - The Boss
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Professional Father (TV seriál)
(1954) - The Donald O'Connor Show
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1953) - Life with Father (TV seriál)
(1953) - Divoch
(1952) - The Member of the Wedding
(1952) - Ranč zločinců
(1952) - I Married Joan (TV seriál)
(1952) - The Four Poster
(1951) - Of Men and Music
(1951) - Velká noc
(1950) - Woman on the Run
(1950) - The Second Woman
(1949) - Johnny Holiday
(1948) - Another Part of the Forest
(1948) - An Act of Murder
(1947) - The Lost Moment
(1947) - Song of Scheherazade
(1947) - Pirates of Monterey
(1947) - I'll Be Yours
(1947) - The Exile
(1946) - Night in Paradise
(1946) - Because of Him
(1945) - Shady Lady
(1945) - Salome, Where She Danced
(1945) - Her Lucky Night
(1944) - This Is the Life
(1944) - The Climax
(1944) - San Diego I Love You
(1944) - My Gal Loves Music
(1944) - Ladies Courageous
(1944) - Enter Arsene Lupin
(1943) - Watch on the Rhine
(1943) - Top Man
(1943) - Fantóm opery
(1942) - Twin Beds
(1942) - Lady in a Jam
(1941) - Pot o' Gold
(1941) - International Lady
(1941) - Cheers for Miss Bishop
(1940) - When the Daltons Rode
(1939) - Vzpoura žen
(1939) - The Under-Pup
(1939) - Rio
(1939) - Back Door to Heaven
(1938) - I Met My Love Again
(1937) - Top of the Town
(1936) - The Walking Dead
(1936) - The Green Pastures
(1936) - Ladies in Love
(1936) - Bullets or Ballots
(1935) - Under Pressure
(1935) - The County Chairman
(1935) - Captain Blood
(1935) - A Midsummer Night's Dream
(1934) - Servants' Entrance
(1934) - Charlie Chan's Courage
(1934) - Change of Heart
(1934) - David Harum
(1934) - Carolina
(1934) - As Husbands Go
(1933) - The Worst Woman in Paris?
(1933) - The Warrior's Husband
(1933) - State Fair
(1933) - I Loved You Wednesday
(1933) - The Devil's in Love
(1932) - Week Ends Only
(1932) - The First Year
(1932) - Tess of the Storm Country
(1932) - Lady with a Past
(1932) - A Woman Commands
(1931) - The Front Page
(1931) - The Common Law
(1931) - The Big Gamble
(1931) - Devotion
(1931) - A Woman of Experience
(1930) - The Cat Creeps
(1930) - Outward Bound
(1930) - King of Jazz
(1930) - Free Love
(1930) - Czar of Broadway
(1930) - The Cohens and the Kellys in Africa
(1930) - Captain of the Guard
(1930) - Big Boy
(1929) - Shanghai Lady
(1929) - Last Warning
(1929) - Broadway
(1928) - The Wedding March
(1928) - Tenderloin
(1928) - The Honeymoon
(1928) - Glorious Betsy
(1928) - Archa Noemova
(1927) - The Heart of Maryland
(1927) - The Girl from Chicago
(1927) - Slightly Used
(1927) - Poslední představení
(1927) - Old San Francisco
(1927) - A Million Bid
(1927) - Jazzový zpěvák
(1927) - Bitter Apples
(1926) - Vrabčáci
(1926) - The Third Degree
(1926) - The Marriage Clause
(1926) - The High Hand
(1925) - Policajtova Nanynka
(1925) - Playing with Souls
(1925) - The Monster
(1924) - A Woman Who Sinned
(1924) - Vanity's Price
(1923) - Bag and Baggage
(1923) - The Adventures of Prince Courageous
(1922) - The Unfoldment
(1920) - The Golden Trail
(1920) - The Deceiver
(1918) - Restitution
(1917) - The Big Idea
(1915) - Last Night of the Barbary Coast
(1914) - Salomy Jane

Hal Mohr - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.8.1894 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hal Mohr 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hal Mohr - režisér

datum narození 2.8.1894 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hal Mohr

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Hal Mohr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
10°07’
 
LunaLuna:
Lev
24°04’
 
MerkurMerkur:
Rak
23°45’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°46’
 
MarsMars:
Beran
23°00’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°51’
 
SaturnSaturn:
Váhy
19°50’
 
UranUran:
Štír
11°20’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
15°12’
 
PlutoPluto:
Blíženci
11°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°52’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°09’
 
CheirónCheirón:
Panna
20°18’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »