Hana Zagorová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hana Zagorová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
zpěvačka, textařka, moderátorka, herečka

Hana Zagorová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1946 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hana Zagorová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hana Zagorová
datum narození v roce *1946
(zpěvačka, textařka, moderátorka, herečka, instagram)

Hana Zagorová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Atlet roku 2015
(2015) - Tajemství Stanislava Hložka
(2015) - Standa Hložek 60 (koncert)
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2013) - Události v kultuře
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Rub a líc
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Legendy: Ostravský trhák
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Osobnost na Dvojce
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Bubo bubo
(2011) - ČT Live - Monika Absolonová (koncert)
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - Hana Zagorová v Lucerně (koncert)
(2009) - Tajemství královen popu
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Mona Lisa (divadelní záznam)
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Retro
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Modré z neba
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - 13. komnata Petra Rezka
(2008) - 13. komnata Karla Vágnera
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Hana Zagorová - Vzpomínaní
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Atlet roku 2006
(2006) - 13. komnata Hany Zagorové
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Víkend
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Hvězdy na Vltavě (koncert)
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Barvy života
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Vánoční koncert Hany Zagorové (koncert)
(2000) - Koncert Karla Gotta (koncert)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Úsměvy
(1996) - Smotánka
(1996) - Dneska je párty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Na návštěvě v rodném městě
(1994) - Trocha šafránu z televizního archívu
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Koncert pro betlém
(1994) - Kolotoč melodií
(1994) - Caruso Show
(1993) - Když nemůžu spát
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Párty s Orchestrem Gustava Broma
(1989) - O kočičce, myšičce a červené slepičce
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Láska na inzerát
(1987) - Domácí úkoly
(1985) - Videostop
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Anička skřítek a Slaměný Hubert (TV seriál)
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Fénix
(1980) - Hana Zagorová: Maluj zase obrázky (hudební videoklip)
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Dáme se do gala
(1980) - Trhák
(1979) - Ring volný
(1979) - Zájezd
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Hana Zagorová: Zdá se (hudební videoklip)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Prázdniny
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Hana Zagorová: Duhová víla (hudební videoklip)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Televarieté
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - Písničky pro Hanku
(1969) - Madam a sedm loupežníků
(1969) - Čepice pro kašpárka
(1968) - S Bromem světem
(1968) - Josefina

Hana Zagorová - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Hana Zagorová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hana Zagorová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hana Zagorová - zpěvačka, textařka, moderátorka, herečka

se narodila v roce *1946 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hana Zagorová

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Hana Zagorová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°16’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°48’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°23’
 
VenušeVenuše:
Váhy
29°29’
 
MarsMars:
Váhy
17°54’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°18’
 
SaturnSaturn:
Lev
4°13’
 
UranUran:
Blíženci
21°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°25’
 
PlutoPluto:
Lev
12°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°18’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
13°46’
 
CheirónCheirón:
Váhy
20°58’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »