Harold Ramis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harold Ramis
(Harold Allen Ramis)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, spisovatel

Harold Ramis - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
21.11.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harold Ramis 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Harold Ramis
datum narození 21.11.1944
(herec, režisér, spisovatel, instagram)

Harold Ramis - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Harold Ramis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Harold Ramis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2014) - I Am You
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Rok jedna
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Poslední polibek
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Best Ever Family Films
(2004) - Stars and Stripes 2
(2004) - Stars and Stripes 1
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Analyze That
(2002) - Orange County
(2002) - Chodím s Lucy
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - American Storytellers
(2000) - Všechny moje lásky
(1999) - Ghostbusters 1999
(1999) - Caddyshack: The 19th Hole
(1999) - Uncomfortably Close with Michael McKean (TV seriál)
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Chicago Filmmakers on the Chicago River
(1997) - Lepší už to nebude
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1994) - Rockeři
(1994) - Milostná aféra
(1993) - Na Hromnice o den více
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - The Earth Day Special
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - Návrat do rodného města
(1987) - Baby Boom
(1986) - Oprah show
(1986) - Comic Relief
(1985) - The Richard Lewis 'I'm in Pain' Concert
(1984) - Krotitelé duchů
(1983) - Bláznivá dovolená
(1981) - SCTV Network 90
(1981) - Lampasy
(1981) - Heavy Metal
(1976) - Second City TV
(1976) - The TVTV Show
(1969) - Playboy After Dark

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.11.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harold Ramis 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harold Ramis - herec, režisér, spisovatel

se narodil 21.11.1944 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harold Ramis

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Harold Ramis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°04’
 
LunaLuna:
Vodnář
5°44’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°20’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°17’
 
MarsMars:
Štír
27°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
23°34’
 
SaturnSaturn:
Rak
10°00’
R
UranUran:
Blíženci
11°36’
R
NeptunNeptun:
Váhy
5°48’
 
PlutoPluto:
Lev
10°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°56’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°49’
 
CheirónCheirón:
Váhy
0°20’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »