Harrison Ford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harrison Ford

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.7. 1942 - 11:41h
Místo:
Chicago Heights, Illinois
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Harrison Ford - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.7.1942 - 11:41  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.7.1942 - 16:41  
US, Chicago Heights:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harrison Ford 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Harrison Ford
datum narození 13.7.1942
(herec, instagram)

Harrison Ford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Indiana Jones 5
(2017) - Untitled Blade Runner Project
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2017) - Official Secrets
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
(2015) - Living in the Age of Airplanes
(2015) - Věčně mladá
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Roky nebezpečného života (TV seriál)
(2014) - Flying the Feathered Edge: The Bob Hoover Project
(2014) - Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
(2014) - Atari: Game Over
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Milius
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2013) - 42
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Špionáž
(2013) - Enderova hra
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2011) - Roman Polanski: Můj život
(2011) - Kovbojové a vetřelci
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Těžká rozhodnutí
(2010) - Hezké vstávání
(2009) - Imigranti
(2009) - Bruno
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Doctors
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Fashion Forward: Wardrobe and Styling
(2007) - Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
(2007) - Dalai Lama Renaissance
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Tajemství blues
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Firewall
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Water to Wine
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Macy's 4th of July Spectacular
(2003) - AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Detektivové z Hollywoodu
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Harrison Ford: Just Another Pilot
(2002) - K-19: Stroj na smrt
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Ztracený Svět: Rovnováha života
(2001) - R2-D2: Beneath the Dome
(2001) - Režiséři: Wolfgang Petersen
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Derailed: Anatomy of a Train Wreck
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller
(2000) - Pod povrchem
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - People Profiles: Harrison Ford
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Jane Goodall: Reason for Hope
(1999) - Indiana Jones and the Last Crusade: A Look Inside
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Náhodné setkání
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - The Making of 'American Graffiti'
(1998) - Harrison Ford, the Reluctant Hero
(1998) - Šest dní, sedm nocí
(1997) - Leute heute
(1997) - Američtí režiséři: Sydney Pollack
(1997) - Tichý nepřítel
(1997) - Air Force One
(1996) - The Daily Show
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1995) - L'Univers de Jacques Demy
(1995) - Sabrina
(1995) - Indiana Jones and the Temple of the Forbidden Eye
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Mustang: The Hidden Kingdom
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Jimmy Hollywood
(1994) - Jasné nebezpečí
(1993) - George Lucas: Heroes, Myths and Magic
(1993) - Uprchlík
(1992) - Gomorron
(1992) - The Secret World of Spying
(1992) - L'Envers du décor: Portrait de Pierre Guffroy
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Myslete na Henryho
(1990) - Podezření
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1988) - 48 hodin v Paříži
(1988) - Podnikavá dívka
(1986) - Pobřeží moskytů
(1985) - Larry King Live
(1985) - Svědek
(1984) - Cinema 3
(1984) - The Making of 'Indiana Jones and the Temple of Doom'
(1984) - Indiana Jones a Chrám zkázy
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Classic Creatures: Return of the Jedi
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Return of the Ewok
(1982) - Blade Runner
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Making of 'Raiders of the Lost Ark'
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - Rabín a zloděj
(1979) - More American Graffiti
(1979) - Hanover Street
(1979) - Apokalypsa
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Smutní hrdinové
(1977) - The Possessed
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Dynasty
(1975) - Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley
(1974) - Rozhovor
(1973) - Americké graffiti
(1971) - Film '72
(1970) - Zabriskie Point
(1970) - The Intruders
(1970) - Getting Straight
(1968) - Cesta do Shilohu
(1967) - Nastal čas zabíjet
(1967) - A co láska?
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
Harrison Ford - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Calista Flockhart - manželka
(*1950) Melissa Mathison - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1970) Lara Flynn Boyle (fáma)
(*1970) Minnie Driver
(*1956) Carrie Fisher

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.7.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harrison Ford 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harrison Ford - herec

se narodil 13.7.1942 ve městě Chicago Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harrison Ford

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Harrison Ford
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
20°38’
10
 
LunaLuna:
Rak
22°45’
10
 
MerkurMerkur:
Rak
1°12’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
18°36’
9
 
MarsMars:
Lev
18°19’
11
 
JupiterJupiter:
Rak
7°33’
10
 
SaturnSaturn:
Blíženci
8°08’
9
 
UranUran:
Blíženci
3°12’
9
 
NeptunNeptun:
Panna
27°25’
12
 
PlutoPluto:
Lev
4°55’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°35’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
24°58’
9
 
CheirónCheirón:
Lev
14°59’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
4°53’
1
Domy:
Váhy
2°46’
Beran
2°46’
2:
Váhy
28°50’
8:
Beran
28°50’
3:
Štír
29°23’
9:
Býk
29°23’
Kozoroh
3°14’
Rak
3°14’
5:
Vodnář
6°57’
Lev
6°57’
6:
Ryby
7°10’
Panna
7°10’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
18°00’
11
Slun./Luna:
Rak
21°42’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě

Finsko Tove Jansson
(*1914 - 2001) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »