Harry Caesar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Caesar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Harry Caesar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.2.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Caesar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Harry Caesar
datum narození 18.2.1928
(herec, instagram)

Harry Caesar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Josh a S.A.M.
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - Jízda života
(1990) - Vražda ve státě Mississippi
(1990) - Pták na drátě
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1989) - Lebkouni (TV seriál)
(1989) - Homer a Eddie
(1989) - Ghetto Blaster
(1988) - Hot to Trot
(1987) - Retribution
(1987) - Psanci
(1987) - The Offspring
(1987) - The Ladies
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - V žáru velkoměsta
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Breakin': Electric Boogaloo
(1983) - Murder One, Dancer 0
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - Psanec Barbarosa
(1982) - The Escape Artist
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1982) - The Ambush Murders
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Joe Dancer: Velký obchod
(1980) - Malý okruh přátel
(1980) - Angel on My Shoulder
(1979) - Transkontinentální expres
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
(1979) - Boulevard Nights
(1978) - Velká finta
(1978) - Šampión
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - Konec
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - The Greatest Thing That Almost Happened
(1977) - The Amazing Spider-Man
(1975) - Sbohem buď, lásko má
(1975) - The Blue Knight
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1973) - Vládce severní dráhy
(1973) - Roll Out (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - Trouble Man
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - Billie zpívá blues
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1970) - Barefoot in the Park (TV seriál)
(1969) - Room 222 (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Caesar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Caesar - herec

se narodil 18.2.1928 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Caesar

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Harry Caesar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°35’
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°51’
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°03’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°53’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°37’
 
JupiterJupiter:
Beran
5°17’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°51’
 
UranUran:
Beran
1°27’
 
NeptunNeptun:
Lev
27°47’
R
PlutoPluto:
Rak
15°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°04’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°06’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°03’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »