Harry Enfield wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Enfield

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.5. 1961 - 00:00h
Místo:
Hastings, Anglie
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Harry Enfield - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
30.5.1961 - 00:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.5.1961 - 23:00  
GB, Hastings:
50°51' s.š., 0°34' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Enfield 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Harry Enfield
datum narození 30.5.1961
(herec, instagram)

Harry Enfield - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Upstart Crow (TV seriál)
(2015) - The Bad Education Movie
(2014) - The Feeling Nuts Comedy Night
(2014) - Harry & Paul's Story of the 2s
(2013) - Psychobitches (TV seriál)
(2013) - Crackanory (TV seriál)
(2013) - Blandings (TV seriál)
(2012) - Mizerná výchova (TV seriál)
(2011) - Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey
(2011) - Preferably Blue
(2010) - The One Ronnie
(2008) - The Sunday Night Project
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Skins (TV seriál)
(2007) - Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
(2007) - Robbie the Reindeer in Close Encounters of the Herd Kind
(2007) - The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
(2006) - The ONE Show
(2006) - Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku
(2006) - Příběhy hvězd (TV seriál)
(2005) - The 100 Greatest Cartoons
(2004) - Zoubek
(2004) - The Ultimate Pop Star
(2004) - Stella Street
(2004) - Fešák Churchill
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - Comedy Connections (TV seriál)
(2002) - Spike Milligan: I Told You I Was Ill - A Live Tribute
(2002) - Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu
(2002) - Look Around You (TV seriál)
(2002) - Celeb (TV seriál)
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(2001) - Night of a Thousand Faces
(2001) - The Nations' Favourite Children's Poem
(2001) - Harry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded Bliss
(2001) - Harry Enfield Presents Tim Nice But Dim's Guide to Being a Bloody Nice Bloke
(2000) - Full Mountie
(2000) - Top Ten Comedy Records
(2000) - Klub sráčů
(2000) - Brand Spanking New Show (TV seriál)
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - Harry Enfield Presents Kevin's Guide to Being a Teenager
(1999) - Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
(1999) - The Comedy Trail: A Shaggy Dog Story
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Sermon from St Albion's (TV seriál)
(1998) - Norman Ormal: A Very Political Turtle
(1998) - Live from the Lighthouse
(1998) - Láska mezi paragrafy
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1995) - Perry & Croft: The Sitcoms (TV seriál)
(1994) - Smashey and Nicey, the End of an Era
(1994) - Harry Enfield and Chums (TV seriál)
(1994) - Bobovy narozeniny
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1991) - Comic Relief
(1991) - Roger Mellie: The Man On the Telly (TV seriál)
(1991) - Gone to the Dogs (TV seriál)
(1990) - Have I Got News for You
(1990) - Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
(1989) - Hysteria 2!
(1989) - Norbert Smith, a Life
(1988) - This Morning
(1988) - Hysteria! Hysteria! Hysteria!
(1988) - Friday Night Live
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Blackadder: The Cavalier Years
(1988) - Barney (TV seriál)
(1987) - French and Saunders (TV seriál)
(1987) - Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
(1986) - Saturday Live (TV seriál)
(1986) - Lenny Henry Tonite (TV seriál)
(1985) - Girls on Top (TV seriál)
(1984) - Spitting Image (TV seriál)
(1978) - Top Gear
(1964) - Top of the Pops

Harry Enfield - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.5.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Enfield 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Enfield - herec

se narodil 30.5.1961 ve městě Hastings, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Enfield

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Harry Enfield
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
8°18’
4
 
LunaLuna:
Střelec
5°11’
10
 
MerkurMerkur:
Rak
1°24’
6
 
VenušeVenuše:
Beran
24°37’
2
 
MarsMars:
Lev
12°49’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°07’
1
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°31’
1
R
UranUran:
Lev
22°04’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
9°11’
9
R
PlutoPluto:
Panna
5°34’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°27’
7
R
Černá LunaLilith:
Lev
13°07’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°38’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
24°55’
7
Domy:
Kozoroh
21°48’
Rak
21°48’
2:
Ryby
17°52’
8:
Panna
17°52’
3:
Beran
29°37’
9:
Váhy
29°37’
Býk
25°08’
Štír
25°08’
5:
Blíženci
13°58’
Střelec
13°58’
6:
Rak
1°13’
Kozoroh
1°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
23°28’
11
Slun./Luna:
Panna
6°45’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »