Harry Lennix wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Lennix
(Harry Joseph Lennix III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Harry Lennix - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.11.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Lennix 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Harry Lennix
datum narození 16.11.1964
(herec, instagram)

Harry Lennix - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - 72 Hours
(2015) - Saint Mary's Secret
(2015) - Romeo and Juliet in Harlem
(2015) - Revival!
(2015) - Needlestick
(2015) - Chi-Raq
(2015) - Back to School Mom
(2014) - The Fright Night Files
(2014) - Cru
(2014) - The Algerian
(2013) - Zlá vůle
(2013) - They Die by Dawn
(2013) - Sunny and RayRay
(2013) - Quick Draw (TV seriál)
(2013) - Muž z oceli
(2013) - Mr. Sophistication
(2013) - Evidence
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2012) - The Last Fall
(2012) - Doktorka Emily (TV seriál)
(2012) - A Beautiful Soul
(2010) - Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
(2009) - Na odstřel
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Dollhouse: Echo
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2007) - Reportér v ringu
(2007) - Divoký Stomp
(2007) - Across the Universe
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - The Matrix Revolutions Revisited
(2004) - The Matrix Reloaded Revisited
(2004) - Second Time Around (TV seriál)
(2004) - Ray
(2004) - Podezření nula
(2004) - Chrystal
(2004) - Holičství 2
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Century City (TV seriál)
(2003) - Matrix Revolutions
(2003) - Matrix Reloaded
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Lidská skvrna
(2003) - Black Listed
(2002) - Pumpkin
(2002) - Protiúder
(2002) - Never Get Outta the Boat
(2002) - Keep the Faith, Baby
(2002) - Don't Explain
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Home Invaders
(2001) - American Temp
(2001) - All or Nothing
(2000) - The Making of 'Titus'
(2000) - Láska a basket
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(1999) - The Unspoken
(1999) - Titus
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1998) - „Sladká“ pomsta
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1997) - Too Close to Home
(1997) - Chicago Cab
(1997) - Friends 'Til the End
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Dlouhá jízda
(1995) - The Parent 'Hood (TV seriál)
(1995) - Nothing But the Truth
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Hra se smrtí
(1995) - Comfortably Numb
(1995) - The Client (TV seriál)
(1994) - Ztracený syn 4
(1994) - Ztracený syn 2
(1994) - Notes In a Minor Key
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - V nejlepším zájmu dětí
(1992) - Prachy
(1992) - Bob Roberts
(1991) - The Five Heartbeats
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1989) - Vězeň
(1989) - A Mother's Courage: The Mary Thomas Story

Harry Lennix - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Harry Lennix - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.11.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Lennix 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Lennix - herec

se narodil 16.11.1964 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Lennix

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Harry Lennix
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°10’
 
LunaLuna:
Beran
11°49’
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°45’
 
VenušeVenuše:
Váhy
19°30’
 
MarsMars:
Panna
5°19’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°37’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
28°31’
 
UranUran:
Panna
14°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°48’
 
PlutoPluto:
Panna
16°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°23’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°11’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »