Harry Shannon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Shannon

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saginaw, Michigan
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Harry Shannon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1890 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Shannon 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Harry Shannon
datum narození 13.6.1890
(herec, instagram)

Harry Shannon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - The Mummy's Ghost
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Gypsy
(1961) - Ztracená země
(1961) - Summer and Smoke
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1959) - Yellowstone Kelly
(1959) - This Man Dawson (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - Pirát
(1958) - Man or Gun
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Frontier Doctor (TV seriál)
(1958) - Dotek zla
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - 26 Men (TV seriál)
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - The Travellers
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
(1957) - The Lonely Man
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Man Without a Gun (TV seriál)
(1957) - Hell's Crossroads
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Duel at Apache Wells
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1957) - Casey Jones (TV seriál)
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - The Peacemaker
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - Psané ve větru
(1956) - Come Next Spring
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The Road to Denver
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - Správní chlapi
(1955) - Ne jako cizinec
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - Násilní muži
(1955) - The Marauders
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - At Gunpoint
(1954) - Witness to Murder
(1954) - The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Rails Into Laramie
(1954) - Phantom Stallion
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Executive Suite
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1953) - Topper (TV seriál)
(1953) - The Man Behind the Badge (TV seriál)
(1953) - Roar of the Crowd
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - Kansas Pacific
(1953) - Jack Slade
(1953) - Cry of the Hunted
(1952) - Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
(1952) - V pravé poledne
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - The Outcasts of Poker Flat
(1952) - Lure of the Wilderness
(1952) - Flesh and Fury
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Boots Malone
(1951) - The Scarf
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Pride of Maryland
(1951) - Tak mladý, jak se cítíš
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - The Lemon Drop Kid
(1951) - I Love Lucy (TV seriál)
(1951) - Blue Blood
(1951) - Behave Yourself!
(1951) - Al Jennings of Oklahoma
(1950) - Where Danger Lives
(1950) - Tři slovíčka
(1950) - The Underworld Story
(1950) - The Killer That Stalked New York
(1950) - Tarnished
(1950) - The Sound of Fury
(1950) - Singing Guns
(1950) - Right Cross
(1950) - Příběh Jackieho Robinsona
(1950) - Pistolník
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Hunt the Man Down
(1950) - The Flying Missile
(1950) - Curtain Call at Cactus Creek
(1950) - Cow Town
(1949) - Tulsa
(1949) - The Devil's Henchman
(1949) - Rustlers
(1949) - Mr. Soft Touch
(1949) - Mary Ryan, Detective
(1949) - Champion
(1948) - Vysněný dům pana Blandingse
(1948) - Return of the Bad Men
(1948) - Northwest Stampede
(1948) - My Girl Tisa
(1948) - Fighting Father Dunne
(1948) - Feudin', Fussin' and A-Fightin'
(1948) - Big Town Scandal
(1948) - April Showers
(1947) - Time Out of Mind
(1947) - The Red House
(1947) - The Invisible Wall
(1947) - The Devil Thumbs a Ride
(1947) - Nora Prentiss
(1947) - Farmářova dcera
(1947) - Exposed
(1947) - Dangerous Years
(1947) - Dáma ze Šanghaje
(1946) - The Last Crooked Mile
(1946) - The Jolson Story
(1946) - San Quentin
(1946) - Night Editor
(1946) - I Ring Doorbells
(1946) - Crack-Up
(1946) - Canyon Passage
(1945) - Within These Walls
(1945) - Pride of the Marines
(1945) - Nob Hill
(1945) - Incendiary Blonde
(1945) - Crime, Inc.
(1945) - Captain Eddie
(1944) - The Yellow Rose of Texas
(1944) - When the Lights Go On Again
(1944) - The Mummy's Ghost
(1944) - The Eve of St. Mark
(1944) - Pět Sullivanů
(1944) - Ladies of Washington
(1944) - Barbary Coast Gent
(1944) - Babes on Swing Street
(1943) - True to Life
(1943) - The Powers Girl
(1943) - Stará Oklahoma
(1943) - Song of Texas
(1943) - Someone to Remember
(1943) - Idaho
(1943) - The Heat's On
(1943) - Headin' for God's Country
(1943) - Government Girl
(1943) - Doughboys in Ireland
(1943) - Alaska Highway
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - The Big Street
(1942) - The Affairs of Jimmy Valentine
(1942) - Revolver na prodej
(1942) - Once Upon a Honeymoon
(1942) - Mrs. Wiggs of the Cabbage Patch
(1942) - The Mad Martindales
(1942) - In Old California
(1942) - The Falcon Takes Over
(1942) - Dáma je ochotná
(1941) - The Saint in Palm Springs
(1941) - Občan Kane
(1941) - Brána ke štěstí
(1940) - Young as You Feel
(1940) - Tugboat Annie Sails Again
(1940) - Too Many Girls
(1940) - Tear Gas Squad
(1940) - Sailor's Lady
(1940) - Parole Fixer
(1940) - One Crowded Night
(1940) - Mladý Tomáš Edison
(1940) - Girl from Avenue A
(1940) - Gambling On the High Seas
(1940) - City of Chance
(1939) - The Middleton Family at the New York World's Fair
(1936) - Shake, Mr. Shakespeare
(1934) - Smoked Hams
(1934) - A Peach of a Pair
(1933) - Wrongorilla
(1933) - Take a Chance
(1933) - The Poor Fish
(1933) - Close Relations

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1890 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Shannon 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Shannon - herec

se narodil 13.6.1890 ve městě Saginaw, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Shannon

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Harry Shannon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°21’
 
LunaLuna:
Býk
7°07’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
4°30’
 
VenušeVenuše:
Rak
21°21’
 
MarsMars:
Střelec
0°59’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
11°52’
R
SaturnSaturn:
Lev
28°46’
 
UranUran:
Váhy
22°43’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
4°57’
 
PlutoPluto:
Blíženci
6°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°52’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°37’
 
CheirónCheirón:
Rak
21°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »