Harry Shearer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Shearer
(Harry Julius Shearer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.12. 1943 - 12:12h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Harry Shearer - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
23.12.1943 - 12:12  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.12.1943 - 19:12  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Shearer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Harry Shearer
datum narození 23.12.1943
(herec, instagram)

Harry Shearer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Laugh
(2016) - Mascots
(2016) - Bastards
(2015) - Live From New York!
(2015) - Love & Taxes
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Flood Streets
(2010) - The Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Fired!
(2007) - Simpsonovi ve filmu
(2007) - A Couple of White Chicks at the Hairdresser
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Nominace na Oscara
(2005) - Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard
(2005) - The Aristocrats
(2004) - The Simpsons: Gone Wild (TV seriál)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - T-20 Years and Counting
(2003) - Richard Thompson: Solitary Life
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Vichřice
(2003) - The Simpsons: Dark Secrets (TV seriál)
(2002) - There's Only One Paul McCartney
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Gigantic (A Tale of Two Johns)
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - The Simpsons Film Festival (TV seriál)
(2002) - Teddy Bears' Picnic
(2002) - The Simpsons: Heaven and Hell
(2001) - The Secret Rulers of the World (TV seriál)
(2001) - Prokletý hrad 3D
(2001) - Out There
(2001) - Haiku Tunnel
(2000) - The Simpsons.com
(2000) - Edwurd Fudwupper Fibbed Big
(2000) - Catching Up with Marty DiBergi
(1999) - Just for Laughs: Montreal Comedy Festival
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Encounter in the Thrid Dimension
(1999) - The Simpsons: Greatest Hits
(1999) - Ghost Dog - Cesta samuraje
(1999) - Ed TV
(1999) - Čmuchalky
(1998) - Truman Show
(1998) - Simpsonovi: Příliš drsný pro TV
(1998) - Malí válečníci
(1998) - Málem hrdinové
(1998) - Godzilla
(1997) - We're Outta Here!
(1997) - Thrill Ride: The Science of Fun
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1996) - State of the Union: Undressed
(1995) - The News Hole (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Princezna
(1994) - Malí obři
(1994) - Bez řečí
(1993) - Waynův svět 2
(1992) - Spinal Tap: Break Like the Wind - The Videos (hudební videoklip)
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1992) - Velké vítězství
(1991) - Sunday Best (TV seriál)
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Oscar
(1991) - Krvavá tvář velkoměsta
(1991) - Král rybář
(1991) - Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
(1990) - The Jackie Bison Show
(1990) - Hometown Boy Makes Good
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi: Vánoce u Simpsonových
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Portrait of a White Marriage
(1988) - Plain Clothes
(1988) - Krásná mimozemšťanka
(1987) - Spitting Image: The Ronnie and Nancy Show
(1987) - Flicks
(1987) - Down and Out with Donald Duck
(1986) - Spitting Image: Down and Out in the White House
(1986) - The History of White People in America: Volume II
(1985) - The History of White People in America
(1984) - Jeopardy!
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1983) - Správná posádka
(1982) - Million Dollar Infield
(1981) - Likely Stories, Vol. 1 (TV seriál)
(1980) - One Trick Pony
(1980) - Loose Shoes
(1980) - Animalympics
(1979) - The T.V. Show
(1979) - Real Life
(1979) - The Fish That Saved Pittsburgh
(1977) - Cracking Up
(1977) - American Raspberry
(1976) - Serpico: The Deadly Game
(1975) - Saturday Night Live
(1953) - Roucho
(1953) - Abbott and Costello Go to Mars

Harry Shearer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Shearer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Shearer - herec

se narodil 23.12.1943 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Shearer

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Harry Shearer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°05’
10
 
LunaLuna:
Štír
17°12’
8
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°03’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
17°45’
8
 
MarsMars:
Blíženci
6°54’
3
R
JupiterJupiter:
Lev
26°54’
6
R
SaturnSaturn:
Blíženci
22°30’
4
R
UranUran:
Blíženci
5°51’
3
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°11’
7
 
PlutoPluto:
Lev
8°20’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°37’
5
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°40’
6
 
CheirónCheirón:
Panna
15°45’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
2°38’
11
Domy:
Ryby
16°31’
Panna
16°31’
2:
Beran
28°09’
8:
Váhy
28°09’
3:
Býk
28°08’
9:
Štír
28°08’
Blíženci
21°55’
Střelec
21°55’
5:
Rak
14°29’
Kozoroh
14°29’
6:
Lev
10°29’
Vodnář
10°29’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
4°13’
11
Slun./Luna:
Střelec
9°09’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »