Harry Styles wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harry Styles
(Harry Edward Styles)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.2. 1994 - 00:06h
Místo:
Holmes Chapel, Anglie
Země:
Věk:
25 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, textař, tanečník

Harry Styles - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
1.2.1994 - 00:06  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.2.1994 - 00:06  
GB, Holmes Chapel:
53°12' s.š., 2°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harry Styles 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Harry Styles
datum narození 1.2.1994
(zpěvák, textař, tanečník, instagram)

Harry Styles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Dunkirk
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - Teen Choice Awards 2015
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2014) - One Direction - You & I (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Steal My Girl (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Night Changes (hudební videoklip)
(2014) - One Direction - Midnight Memories (hudební videoklip)
(2014) - Brian Wilson & Various Artists - God Only Knows (hudební videoklip)
(2014) - Band Aid 30 - Do They Know It's Christmas? (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - The BRIT Awards 2014
(2014) - One Direction: The TV Special
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - One Direction: Where We Are - The Concert Film (koncert)
(2013) - One Direction - Story of My Life (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - One Way or Another (Teenage Kicks) (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Kiss You (hudební videoklip)
(2013) - One Direction - Best Song Ever (hudební videoklip)
(2013) - 2013 American Music Awards
(2013) - The BRIT Awards 2013
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - MTV se ptá...
(2013) - One Direction 3D: This is Us
(2012) - One Direction - One Thing (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Live While We're Young (hudební videoklip)
(2012) - One Direction - Little Things (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Up All Night: The Live Tour (koncert)
(2012) - Big Time Tour (koncert)
(2011) - X Factor Finalists 2011 ft. JLS, One Direction - Wishing On A Star (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - What Makes You Beautiful (hudební videoklip)
(2011) - One Direction - Gotta Be You (hudební videoklip)
(2011) - The Project
(2011) - Americký X Factor
(2011) - One Direction: A Year In The Making
(2010) - X Factor Finalists 2010 - Heroes (hudební videoklip)
(2010) - Daybreak
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2005) - The X Factor
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1999) - Loose Women
(1996) - Access Hollywood
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1991) - E! News
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today
Harry Styles - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1994 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harry Styles 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harry Styles - zpěvák, textař, tanečník

se narodil 1.2.1994 ve městě Holmes Chapel, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harry Styles

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Harry Styles
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°53’
4
 
LunaLuna:
Váhy
11°07’
12
 
MerkurMerkur:
Vodnář
29°24’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°28’
4
 
MarsMars:
Vodnář
2°59’
3
 
JupiterJupiter:
Štír
13°29’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°21’
4
 
UranUran:
Kozoroh
23°23’
3
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
21°37’
3
 
PlutoPluto:
Štír
27°50’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°27’
2
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°46’
6
 
CheirónCheirón:
Panna
7°54’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°21’
4
Domy:
Váhy
27°35’
Beran
27°35’
2:
Štír
24°22’
8:
Býk
24°22’
3:
Střelec
28°27’
9:
Blíženci
28°27’
Vodnář
7°42’
Lev
7°42’
5:
Ryby
11°54’
Panna
11°54’
6:
Beran
7°57’
Váhy
7°57’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
17°39’
11
Slun./Luna:
Střelec
11°30’
2


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »