Harvey Keitel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harvey Keitel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Harvey Keitel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harvey Keitel 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Harvey Keitel
datum narození 13.5.1939
(herec, instagram)

Harvey Keitel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rio Heat (TV seriál)
(2016) - Lies We Tell
(2015) - Dietro gli occhiali bianchi
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Mládí
(2015) - Chosen
(2015) - Gandhi of the Month
(2014) - Rio, Eu Te Amo
(2014) - La Voie de l'ennemi
(2014) - Kde vládne zbraň
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - The Power Inside (TV seriál)
(2013) - Futurologický kongres
(2013) - A Farewell to Fools
(2012) - Fatal Honeymoon
(2012) - Až vyjde měsíc
(2010) - The Last Godfather
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - A Beginner's Guide to Endings
(2009) - Poslové spravedlnosti
(2009) - Neodvratná pomsta
(2009) - Hanebný pancharti
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Speechless
(2008) - Polda z Marsu (TV seriál)
(2007) - My Sexiest Year
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2006) - Zločin
(2006) - Po stopách 11. září
(2006) - Poslední tanec
(2006) - Obchodník se smrtí
(2006) - Arthur a Minimojové
(2005) - The Outsider
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2005) - Ve stínu slunce
(2005) - Buď v klidu
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - Únik z Puerto Vallarta
(2004) - Most osudu
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - Imagine New York
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2003) - Who Killed the Idea?
(2003) - Střílejte na Francouze!
(2003) - El Misterio Galíndez
(2003) - Dreaming of Julia
(2003) - Beyond the Skyline
(2002) - Jonas at the Ocean
(2002) - Nowhere
(2002) - Ginostra - mafie nespí, mlčí
(2002) - Červený drak
(2002) - Beeper
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Adam Sandler Goes to Hell
(2001) - Šedá zóna
(2001) - Na miskách vah
(2001) - Anděl na skřipci
(2000) - Hollywood míří do pekel
(2000) - Vipera
(2000) - Prince of Central Park
(2000) - Ponorka U-571
(2000) - Neodvolatelná mise
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(1999) - Björk: Volumen (hudební videoklip)
(1999) - Making 'Taxi Driver'
(1999) - Tři sezóny
(1999) - Presence of Mind
(1999) - Jako dým
(1998) - Na plovárně
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - Otrok
(1998) - Il Mio West
(1998) - Lulu na mostě
(1998) - Graceland
(1997) - Leute heute
(1997) - Full Tilt Boogie
(1997) - Země policajtů
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Pilní zloději
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Od soumraku do úsvitu
(1996) - Hlava nad vodou
(1995) - Vztek
(1995) - Smoke
(1995) - Odysseův pohled
(1995) - Chyťte ho!
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Who Do You Think You're Fooling?
(1994) - Trable s opicí
(1994) - Somebody to Love
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Fiktivní zločiny
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Zabiják
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - Piano
(1993) - Mladí Američané
(1993) - Hazardní hra
(1992) - Sestra v akci
(1992) - Poručík
(1992) - Gauneři
(1991) - Miracle on 44th Street: A Portrait of the Actors Studio
(1991) - Vražedné myšlenky
(1991) - Thelma a Louise
(1991) - Bugsy
(1990) - Martin Scorsese Directs
(1990) - Dvě ďábelské oči
(1990) - Dva Jakeové
(1990) - Bitva trjoch korolej
(1989) - Lednový muž
(1988) - Location Production Footage: The Last Temptation of Christ
(1988) - Hello Actors Studio
(1988) - Poslední pokušení Krista
(1988) - Grandi cacciatori
(1988) - Down Where the Buffalo Go
(1988) - Caro Gorbaciov
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Sukničkář
(1986) - Vyšetřování
(1986) - La Sposa americana
(1986) - Mužský klub
(1986) - Mimo službu
(1986) - Mafiáni
(1986) - The Ellen Burstyn Show (TV seriál)
(1986) - Complicato intrigo di donne, vicoli e delitti, Un
(1986) - Blindside
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - El Caballero del dragón
(1985) - Baciami strega
(1984) - Zamilován
(1984) - Nemo
(1984) - La Bella Otero
(1983) - Une pierre dans la bouche
(1983) - Příkaz k smrti
(1983) - Bez šance
(1982) - Noc ve Varennes
(1982) - Hranice
(1980) - Smrt v přímém přenosu
(1980) - Saturn 3
(1980) - Bad Timing
(1979) - Orlí pero
(1978) - Prsty
(1978) - Modré límečky
(1977) - Soupeři
(1976) - Vítejte v L.A.
(1976) - Tři ze sanitky
(1976) - Taxikář
(1976) - Buffalo Bill a Indiáni
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Shining Star
(1974) - The Virginia Hill Story
(1974) - A Memory of Two Mondays
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Špinavé ulice
(1973) - Pueblo
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1970) - Street Scenes
(1967) - Páv se zlatým okem
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1967) - Kdo to klepe na moje dveře
(1966) - Dark Shadows (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
Harvey Keitel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harvey Keitel 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harvey Keitel - herec

se narodil 13.5.1939 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harvey Keitel

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Harvey Keitel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
21°49’
 
LunaLuna:
Ryby
14°24’
 
MerkurMerkur:
Beran
28°23’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°27’
 
MarsMars:
Kozoroh
26°02’
 
JupiterJupiter:
Beran
0°22’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°55’
 
UranUran:
Býk
18°04’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°38’
R
PlutoPluto:
Rak
29°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°52’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°01’
 
CheirónCheirón:
Rak
6°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »