Harvey Korman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harvey Korman
(Harvey Herschel Korman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.2. 1927 - 05:56h
Místo:
Chicago Heights, Illinois
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Harvey Korman - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.2.1927 - 05:56  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.2.1927 - 11:56  
US, Chicago Heights:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harvey Korman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Harvey Korman
datum narození 15.2.1927
(herec, instagram)

Harvey Korman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - The Carol Burnett Show: Let's Bump Up the Lights
(2001) - Carol Burnett: Show Stoppers
(2001) - The Ruby Princess Runs Away
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(1999) - Baby Huey's Great Easter Adventure
(1998) - Tim and Harvey in the Great Outdoors
(1998) - Tajemství N.I.M.H. 2
(1998) - Gideon
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1995) - Drákuloviny
(1994) - Vraždy v Radiolandu
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The Carol Burnett Show: A Reunion
(1993) - Nepravdivý příběh
(1993) - Betrayal of the Dove
(1989) - The Nutt House (TV seriál)
(1988) - Circus of the Stars #13
(1988) - Dopravní akademie
(1987) - Munchies
(1986) - The Flintstones' 25th Anniversary Celebration
(1986) - Riskantní sázka
(1986) - Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Super Password
(1984) - Gone Are the Dayes
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1983) - The Invisible Woman
(1983) - Carpool
(1982) - Stopa Růžového pantera
(1982) - Eunice
(1981) - History of the World: Part I
(1980) - The Tim Conway Show
(1980) - Bob Hope for President
(1980) - Prezident a jeho rodina
(1980) - Herbie a poklad Inků
(1979) - Americathon
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The John Davidson Christmas Show
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1978) - How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness
(1978) - The Harvey Korman Show (TV seriál)
(1978) - Bud and Lou
(1978) - ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Závrať naruby
(1977) - The Carpenters at Christmas
(1976) - The Love Boat
(1974) - The 26th Annual Primetime Emmy Awards
(1974) - Ohnivá sedla
(1974) - Huckleberry Finn
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1971) - Suddenly Single
(1969) - Three's a Crowd
(1969) - Den zamilovaných bláznů
(1968) - Don't Just Stand There!
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Three Bites of the Apple
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - The Last of the Secret Agents?
(1966) - Prokristapána
(1966) - Člověk zvaný Flintstone
(1965) - The Further Adventures of Gallegher (TV seriál)
(1965) - The Adventures of Gallegher (TV seriál)
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - Son of Flubber
(1962) - Gypsy
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Living Venus
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1940) - Tom a Jerry (TV seriál)

Harvey Korman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.2.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harvey Korman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harvey Korman - herec

se narodil 15.2.1927 ve městě Chicago Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harvey Korman

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Harvey Korman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°48’
1
 
LunaLuna:
Lev
12°39’
7
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°27’
1
 
VenušeVenuše:
Ryby
16°16’
1
 
MarsMars:
Býk
26°41’
3
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°30’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
6°53’
10
 
UranUran:
Ryby
27°32’
2
 
NeptunNeptun:
Lev
25°36’
7
R
PlutoPluto:
Rak
14°06’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°33’
5
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°58’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
28°12’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
18°48’
7
Domy:
Vodnář
5°39’
Lev
5°39’
2:
Ryby
23°53’
8:
Panna
23°53’
3:
Býk
1°41’
9:
Štír
1°41’
Býk
28°06’
Štír
28°06’
5:
Blíženci
19°19’
Střelec
19°19’
6:
Rak
10°00’
Kozoroh
10°00’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
1°52’
11
Slun./Luna:
Býk
19°14’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »