Hayley Mills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hayley Mills
(Hayley Catherine Rose Vivien Mills)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.4. 1946 - 23:40h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Hayley Mills - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
18.4.1946 - 23:40  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.4.1946 - 22:40  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hayley Mills 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hayley Mills
datum narození 18.4.1946
(herečka, instagram)

Hayley Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Foster
(2010) - Výprava za pokladem
(2009) - Mandie a tajná chodba
(2009) - Jak běží život (TV seriál)
(2008) - The Age of Believing: The Disney Live Action Classics
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2006) - Life Is a Dream in Cinema: Pola Negri
(2006) - Život v buši (TV seriál)
(2004) - 2BPerfectlyHonest
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2000) - Sir John Mills' Moving Memories
(2000) - Child Stars: Their Story
(1999) - A&E Biography: Hayley Mills Seeing Double
(1994) - Skřítek v Central Parku
(1990) - Back Home
(1990) - After Midnight
(1989) - The Disney-MGM Studios Theme Park Grand Opening
(1989) - Parent Trap III
(1989) - Parent Trap: Hawaiian Honeymoon
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Schůzka se smrtí
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
(1986) - Parent Trap II
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
(1981) - The Flame Trees of Thika (TV seriál)
(1976) - The Bananas Boat
(1975) - The Kingfisher Caper
(1974) - Only a Scream Away
(1974) - Deadly Strangers
(1972) - Endless Night
(1971) - Mr. Forbush and the Penguins
(1970) - Take a Girl Like You
(1968) - Twisted Nerve
(1967) - Pretty Polly
(1967) - Afrika - V texaském stylu
(1966) - The Trouble with Angels
(1966) - Sky West and Crooked
(1966) - The Family Way
(1966) - The Daydreamer
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Zatracená kočka
(1965) - The Truth About Spring
(1964) - The Chalk Garden
(1964) - The Moon-Spinners
(1963) - Summer Magic
(1962) - Girl Talk
(1962) - Po stopách trosečníků
(1961) - The Parent Trap
(1961) - Mluviti do větru
(1960) - Pollyanna
(1959) - Korunní svědek
(1947) - Jak vzpomínáme
Hayley Mills - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1913) Roy Boulting - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1945) Leigh Lawson
(*1928) Roddy McDowall
(*1943) George Harrison
(*1945) Andrew Birkin

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hayley Mills 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hayley Mills - herečka

se narodila 18.4.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hayley Mills

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Hayley Mills
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
28°16’
4
 
LunaLuna:
Štír
25°39’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
1°33’
3
 
VenušeVenuše:
Býk
17°07’
5
 
MarsMars:
Rak
28°19’
8
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°43’
10
R
SaturnSaturn:
Rak
18°44’
8
 
UranUran:
Blíženci
14°47’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°40’
9
R
PlutoPluto:
Lev
9°26’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°45’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°11’
12
 
CheirónCheirón:
Váhy
17°21’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
10°42’
5
Domy:
Střelec
8°04’
Blíženci
8°04’
2:
Kozoroh
13°54’
8:
Rak
13°54’
3:
Vodnář
29°03’
9:
Lev
29°03’
Beran
6°49’
Váhy
6°49’
5:
Býk
3°04’
Štír
3°04’
6:
Býk
22°15’
Štír
22°15’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
7°27’
11
Slun./Luna:
Vodnář
11°57’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »