Hedy Kiesler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hedy Kiesler
(Hedwig Eva Maria Kiesler)

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.11. 1914 - 19:30h
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.1.2000 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
herečka

Hedy Kiesler (Hedy Lamarr) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
9.11.1914 - 19:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.11.1914 - 18:30  
AT, Vídeň:
48°12' s.š., 16°22' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hedy Kiesler 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Hedy Kiesler
datum narození 9.11.1914
(herečka, instagram)

Hedy Kiesler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Neobyčejné ženy (TV seriál)
(2010) - Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2006) - Hedy Lamarr: Secrets of a Hollywood Star
(2004) - Calling Hedy Lamarr
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(1994) - Entertaining the Troops
(1991) - Espectador que o Cinema Esqueceu, O
(1988) - Going Hollywood: The War Years
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Showbiz Goes to War
(1977) - That's Action
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1973) - Svět ve válce (TV seriál)
(1965) - The Love Goddesses
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1958) - The Female Animal
(1957) - The Story of Mankind
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1954) - Shower of Stars
(1954) - Eternal Feminas
(1951) - My Favorite Spy
(1950) - What's My Line?
(1950) - Four Star Revue
(1950) - Copper Canyon
(1950) - A Lady Without Passport
(1949) - Samson & Dalila
(1948) - Screen Snapshots: Hollywood Party
(1948) - Let's Live a Little
(1947) - Dishonored Lady
(1946) - The Strange Woman
(1945) - Her Highness and the Bellboy
(1944) - The Heavenly Body
(1944) - The Conspirators
(1944) - Experiment Perilous
(1943) - Show Business at War
(1942) - White Cargo
(1942) - Pláň Tortilla
(1942) - Crossroads
(1941) - Ziegfeld Girl
(1941) - H. M. Pulham, Esq.
(1941) - Come Live with Me
(1940) - The Miracle of Sound
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Tekuté zlato
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Comrade X
(1939) - Lady of the Tropics
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1938) - Alžír
(1932) - Man braucht kein Geld
(1932) - Extase (rakouská verze)
(1932) - Extase (francouzská verze)
(1932) - Extase
(1931) - Jeho Veličenstvo Krise
(1931) - Die Blumenfrau von Lindenau
(1930) - Geld auf der Straße
Hedy Kiesler - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.11.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hedy Kiesler 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hedy Kiesler - herečka

se narodila 9.11.1914 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hedy Kiesler

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Hedy Kiesler
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
16°31’
5
 
LunaLuna:
Lev
2°03’
2
 
MerkurMerkur:
Štír
11°19’
5
R
VenušeVenuše:
Střelec
12°08’
6
R
MarsMars:
Štír
28°47’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
14°02’
8
 
SaturnSaturn:
Rak
1°45’
12
R
UranUran:
Vodnář
7°53’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
0°26’
2
R
PlutoPluto:
Rak
1°58’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
1°50’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°45’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°27’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
24°03’
5
Domy:
Rak
9°35’
Kozoroh
9°35’
2:
Rak
26°41’
8:
Kozoroh
26°41’
3:
Lev
15°46’
9:
Vodnář
15°46’
Panna
10°26’
Ryby
10°26’
5:
Váhy
15°27’
Beran
15°27’
6:
Střelec
0°20’
Blíženci
0°20’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
11xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
10°01’
11
Slun./Luna:
Panna
24°17’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »