Heidi Janků wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Heidi Janků

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
zpěvačka

Heidi Janků - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Heidi Janků 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Heidi Janků
datum narození v roce *1962
(zpěvačka, instagram)

Heidi Janků - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Barrandovská Sedmička
(2014) - Babinec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Intim Night
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství svateb slavných
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Devatero řemesel
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Heidi Janků
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - Žito
(2006) - Bar
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Kinobazar
(2004) - Ahoj, Ostravo! (koncert)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2001) - Vabank
(2001) - Dobroty
(2001) - Country estráda
(2001) - Basta fidli
(2000) - P.F.
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1992) - Kufr
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1984) - ABECEDA
(1983) - Zlaté, zlaté (koncert)
(1970) - Televarieté

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Heidi Janků 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Heidi Janků - zpěvačka

se narodila v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Heidi Janků

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Heidi Janků
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°42’
 
LunaLuna:
Váhy
18°46’
 
MerkurMerkur:
Štír
29°38’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°14’
R
MarsMars:
Lev
18°52’
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°51’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
6°23’
 
UranUran:
Panna
5°09’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°51’
 
PlutoPluto:
Panna
12°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°43’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°25’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »