Heimo Lepistö wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Heimo Lepistö
(Heimo Arvo Nikolai Lepistö)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Viipuri
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Heimo Lepistö - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.1.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Heimo Lepistö 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Heimo Lepistö
datum narození 10.1.1908
(herec, instagram)

Heimo Lepistö - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1963) - Sissit
(1963) - Me Tammelat (TV seriál)
(1963) - Keisari ja senaattori
(1962) - Tie pimeään
(1962) - Tähdet kertovat, komisario Palmu
(1961) - Tuttavamme Tarkat (TV seriál)
(1961) - Tuomio
(1961) - Toivelauluja
(1961) - Pikku Pietarin piha
(1961) - Mullin mallin
(1961) - Miljoonavaillinki
(1961) - Kultainen vasikka
(1960) - Miehen varjo
(1960) - Malmilöytö
(1960) - Justus järjestää kaiken
(1960) - Jeppe Niilonpoika eli Talonpojan ihmeelliset seikkailut
(1960) - Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
(1960) - Isä kierroksessa
(1960) - Iloinen Linnanmäki
(1960) - Eurydike
(1960) - Děvče zasněžených lesů
(1960) - Autotytöt
(1959) - Yritys
(1959) - Virtaset ja Lahtiset
(1959) - Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
(1959) - Kuopion takana
(1959) - Ei ruumiita makuuhuoneeseen
(1958) - Tirlittan
(1958) - Pieni luutatyttö
(1958) - Murheenkryynin poika
(1958) - Mies tältä tähdeltä
(1958) - Kahden ladun poikki
(1957) - 1918
(1957) - Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
(1957) - Herra Sotaministeri
(1956) - Silja - nuorena nukkunut
(1956) - Rintamalotta
(1956) - Riihalan valtias
(1956) - Ratkaisun päivät
(1956) - Muuan sulhasmies
(1956) - Juha
(1955) - Säkkijärven polkka
(1955) - Pekka ja Pätkä puistotäteinä
(1955) - Neiti talonmies
(1955) - Kihlaus
(1955) - Kdo je bez viny
(1955) - Helunan häämatka
(1954) - Putkinotko
(1954) - Onnelliset
(1954) - Olemme kaikki syyllisiä
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1954) - Morsiusseppele
(1954) - Minä soitan sinulle illalla
(1954) - Mä oksalla ylimmällä
(1954) - Kunnioittaen
(1954) - Kovanaama
(1954) - Hilman päivät
(1954) - Hei, rillumarei!
(1953) - Naapurikansat tutustuvat
(1953) - Varsovan laulu
(1953) - Sillankorvan emäntä
(1953) - Se alkoi sateessa
(1953) - Rantasalmen sulttaani
(1953) - Pekka Puupää kesälaitumilla
(1953) - Pekka Puupää
(1953) - Me tulemme taas
(1953) - Lentävä kalakukko
(1953) - Jälkeen syntiinlankeemuksen
(1953) - Hilja, maitotyttö
(1953) - Esikoismalja
(1953) - Alaston malli karkuteillä
(1952) - Vastuu
(1952) - Yö on pitkä
(1952) - Yhden yön hinta
(1952) - Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
(1952) - Suomalaistyttöjä Tukholmassa
(1952) - Silmät hämärässä
(1952) - Salakuljettajan laulu
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Mitäs me taiteilijat
(1952) - Lännen lokarin veli
(1952) - Kipparikvartetti
(1952) - Bílý sob
(1951) - Radio tekee murron
(1951) - Kvinnan bakom allt
(1950) - Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
(1950) - Katarina kaunis leski

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.1.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Heimo Lepistö 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Heimo Lepistö - herec

se narodil 10.1.1908 ve městě Viipuri
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Heimo Lepistö

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Heimo Lepistö
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°51’
 
LunaLuna:
Beran
17°54’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°24’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
17°32’
 
MarsMars:
Ryby
29°30’
 
JupiterJupiter:
Lev
11°04’
R
SaturnSaturn:
Ryby
22°31’
 
UranUran:
Kozoroh
13°10’
 
NeptunNeptun:
Rak
13°20’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°58’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
16°09’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »