Heinz Drache wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Heinz Drache

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Essen
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Heinz Drache - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.2.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Heinz Drache 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Heinz Drache
datum narození 9.2.1923
(herec, instagram)

Heinz Drache - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2002) - Křišťálová princezna
(2001) - Na druhém konci duhy
(1999) - Sturmzeit (TV seriál)
(1998) - Theater: Faust I
(1989) - Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow
(1989) - Tatort - Alles Theater
(1988) - Tatort - Schuldlos schuldig?
(1987) - Höchste Eisenbahn
(1986) - Tatort - Tödliche Blende
(1986) - Tatort - Die kleine Kanaille
(1985) - Tatort - Tod macht erfinderisch
(1969) - Sandy the Seal
(1968) - Der Snob
(1968) - Der Hund von Blackwood Castle
(1967) - Die Zeugin aus der Hölle
(1967) - Entscheidung
(1967) - Casse-tête chinois pour le judoka
(1966) - Das Rätsel des silbernen Dreieck
(1966) - The Brides of Fu Manchu
(1965) - Výstřely v tříčtvrtečním taktu
(1965) - Neues vom Hexer
(1965) - Intercontinental-Express (TV seriál)
(1964) - Záhadný Hektor
(1964) - Das Wirtshaus von Dartmoor
(1964) - Sarg aus Hongkong, Ein
(1964) - Coast of Skeletons
(1963) - Die 'Kleinen' unserer Großen (TV pořad)
(1963) - Der Zinker
(1963) - Der Schwarze Panther von Ratana
(1963) - Indický šátek
(1963) - Hipnosis
(1962) - Die Tür mit den sieben Schlössern
(1962) - Halstuch, Das (TV seriál)
(1961) - Unseliger Sommer
(1961) - Town Without Pity
(1960) - Der Rächer
(1960) - Mit 17 weint man nicht
(1960) - Die Frau am dunklen Fenster
(1959) - Im sechsten Stock
(1959) - Der Rest ist Schweigen
(1959) - Bei Anruf - Mord
(1958) - Der Tod auf dem Rummelplatz
(1958) - Straße
(1958) - Madeleine Tel. 13 62 11
(1958) - Gefährdete Mädchen
(1957) - Kein Auskommen mit dem Einkommen
(1956) - Spion für Deutschland
(1955) - Die letzte Nacht der Titanic
(1954) - Bei Dir war es immer so schön
(1953) - Einmal kehr' ich wieder... Dalmatinische Hochzeit

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.2.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Heinz Drache 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Heinz Drache - herec

se narodil 9.2.1923 ve městě Essen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Heinz Drache

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Heinz Drache
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°43’
 
LunaLuna:
Střelec
4°01’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°13’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
2°59’
 
MarsMars:
Beran
13°51’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°01’
 
SaturnSaturn:
Váhy
20°00’
R
UranUran:
Ryby
12°12’
 
NeptunNeptun:
Lev
16°43’
R
PlutoPluto:
Rak
9°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°15’
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°55’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »