Helen Hunt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helen Hunt
(Helen Elizabeth Hunt)

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.6. 1963 - 12:55h
Místo:
Culver City, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka, scénáristka

Helen Hunt - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.6.1963 - 12:55  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.6.1963 - 19:55  
US, Culver City:
34°1' s.š., 118°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helen Hunt 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Helen Hunt
datum narození 15.6.1963
(herečka, režisérka, scénáristka, instagram)

Helen Hunt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Serpent Girl
(2014) - Ride
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Trancers: City of Lost Angels
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Katie
(2012) - Sezení
(2011) - Surfařka
(2011) - Jock
(2010) - Conan
(2010) - Zítra snad bude líp
(2007) - Konečně spolu
(2006) - Bobby
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Where Words Prevail
(2005) - RSC Meets USA: Working Shakespeare
(2005) - Zánik Empire Falls
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Vějíř lady Windermerové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Prokletí žlutozeleného škorpióna
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - The Making of 'Cast Away'
(2000) - Trosečník
(2000) - Pošli to dál
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Twister: Ride It Out
(1998) - Twelfth Night, or What You Will
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Lepší už to nebude
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Twister
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Polibek smrti
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - The Wild West (TV seriál)
(1993) - V zajetí
(1993) - Sexual Healing
(1992) - Gomorron
(1992) - Trancers III
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Only You
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Druhá šance
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Vražda v New Hampshire
(1991) - Volání pustiny
(1991) - Trancers II
(1991) - My Life and Times (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The More You Know
(1989) - Nejbližší příbuzenstvo
(1989) - Incident na temné řece
(1988) - Shooter
(1988) - Pulse Pounders
(1988) - Návrat do rodného města
(1988) - Míle od domova
(1987) - Projekt X
(1986) - Žabí princ
(1986) - Peggy Sue se vdává
(1986) - Narození páně
(1985) - Waiting to Act
(1985) - Tranceři
(1985) - Holky se chtějí bavit taky
(1985) - Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
(1984) - Sladká pomsta
(1983) - Volby srdce
(1983) - Quarterback Princess
(1983) - Bill na vlastních nohou
(1982) - Battle of the Network Stars XIII
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - It Takes Two (TV seriál)
(1982) - Desperate Lives
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Miracle of Kathy Miller
(1981) - I Think I'm Having a Baby
(1981) - Child Bride of Short Creek
(1981) - The Best Little Girl in the World
(1981) - Andělský prach
(1979) - Transplant
(1977) - The Spell
(1977) - Horská dráha
(1977) - The Fitzpatricks (TV seriál)
(1976) - Having Babies
(1975) - The Swiss Family Robinson
(1975) - Swiss Family Robinson (TV seriál)
(1975) - Death Scream
(1975) - All Together Now
(1974) - Amy Prentiss (TV seriál)
(1973) - Průkopnice

Helen Hunt - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Helen Hunt - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Helen Hunt - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Hank Azaria - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1961) Matthew Carnahan
(*1961) Eric Stoltz
(*1962) Matthew Broderick
(*1964) Adam Guettel (fáma)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helen Hunt 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helen Hunt - herečka, režisérka, scénáristka

se narodila 15.6.1963 ve městě Culver City, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helen Hunt

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Helen Hunt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°59’
9
 
LunaLuna:
Beran
6°33’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
0°55’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°38’
9
 
MarsMars:
Panna
6°28’
12
 
JupiterJupiter:
Beran
14°58’
7
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°59’
5
R
UranUran:
Panna
1°45’
12
 
NeptunNeptun:
Štír
13°17’
2
R
PlutoPluto:
Panna
9°41’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°54’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°18’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°54’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
7°17’
10
Domy:
Panna
24°42’
Ryby
24°42’
2:
Váhy
21°32’
8:
Beran
21°32’
3:
Štír
21°51’
9:
Býk
21°51’
Střelec
24°14’
Blíženci
24°14’
5:
Kozoroh
26°39’
Rak
26°39’
6:
Vodnář
27°13’
Lev
27°13’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
9°28’
11
Slun./Luna:
Býk
15°16’
8


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »