Helen Shaver wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helen Shaver
(Helen Jane Shaver)

Pohlaví:
Žena
Narození:
24.2. 1951 - 13:30h
Místo:
Saint-Thomas, Québec
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Helen Shaver - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
24.2.1951 - 13:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.2.1951 - 18:30  
CA, Saint-Thomas:
42°47' s.š., 81°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helen Shaver 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Helen Shaver
datum narození 24.2.1951
(herečka, instagram)

Helen Shaver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Po proudu
(2013) - Birthday Cake
(2008) - Dcera nevěsty
(2007) - Zmatená duše
(2005) - On Screen! (TV seriál)
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - Klec
(2003) - The Risen
(2003) - DC Sniper - 23 dní strachu
(2001) - The Education of Max Bickford (TV seriál)
(2000) - We All Fall Down
(2000) - Na nepřátelské půdě
(2000) - Medvěd a já
(1999) - Strom splněných přání
(1999) - The First Gentleman
(1998) - Terminal City (TV seriál)
(1998) - The Sweetest Gift
(1996) - Rowing Through
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Chvění 2: Vrátili se zpět!
(1996) - Egg Salad
(1996) - Čarodějky
(1995) - Televizní leč
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Krajní meze
(1995) - Katie - Dítě divočiny
(1995) - Amnézie
(1994) - Zrazené děti
(1994) - Ride with the Wind
(1994) - Detektiv Janek: Utajené vzpomínky
(1994) - Detektiv Janek: Dům smrti
(1993) - Trial & Error
(1993) - Survive the Night
(1993) - Popínavé květy
(1993) - Poisoned by Love: The Kern County Murders
(1992) - Zebří hlava
(1992) - Této noci
(1992) - Osudné vzpomínky
(1992) - Amazing Stories: Book Four
(1991) - A Smile in the Dark
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - Dvě esa
(1990) - Columbo: Odpočívejte v pokoji, paní Columbová
(1990) - Bethune: The Making of a Hero
(1989) - Tree of Hands
(1989) - Mothers, Daughters and Lovers
(1989) - B.L. Stryker: The Dancer's Touch
(1988) - Walking After Midnight
(1988) - Země dinosaurů
(1988) - No Blame
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - Temné síly
(1986) - The Park Is Mine
(1986) - Mužský klub
(1986) - Many Happy Returns
(1986) - Lost!
(1986) - Barva peněz
(1985) - The War Boy
(1985) - Pouštní srdce
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Countdown to Looking Glass
(1983) - Vražedný víkend
(1982) - Off Your Rocker
(1982) - Harry Tracy, Desperado
(1982) - The Edison Twins (TV seriál)
(1982) - Bratrská výpomoc
(1981) - Jessica Novak (TV seriál)
(1981) - Gas
(1980) - The Alan Thicke Show
(1980) - United States (TV seriál)
(1980) - Coming Out Alive
(1979) - Horor v Amityville
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II
(1978) - In Praise of Older Women
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Who Has Seen the Wind
(1977) - Starship Invasions
(1977) - Search and Rescue (TV seriál)
(1977) - Outrageous!
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - The Supreme Kid
(1976) - Shoot

Helen Shaver - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.2.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helen Shaver 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helen Shaver - herečka

se narodila 24.2.1951 ve městě Saint-Thomas, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helen Shaver

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Helen Shaver
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
5°20’
9
 
LunaLuna:
Váhy
11°01’
4
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°31’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
29°44’
10
 
MarsMars:
Ryby
26°00’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°43’
9
 
SaturnSaturn:
Váhy
0°46’
4
R
UranUran:
Rak
5°32’
12
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°12’
4
R
PlutoPluto:
Lev
18°15’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
19°53’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°35’
12
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°11’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
17°46’
8
Domy:
Rak
12°04’
Kozoroh
12°04’
2:
Lev
0°58’
8:
Vodnář
0°58’
3:
Lev
22°14’
9:
Vodnář
22°14’
Panna
19°15’
Ryby
19°15’
5:
Váhy
24°59’
Beran
24°59’
6:
Střelec
6°07’
Blíženci
6°07’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
11xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
15°39’
11
Slun./Luna:
Střelec
23°11’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »