Héléna Manson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Héléna Manson
(Elena Eugénia Manson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Caracas
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Héléna Manson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.8.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Héléna Manson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Héléna Manson
datum narození 18.8.1898
(herečka, instagram)

Héléna Manson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Manželé, ženy, milenci
(1987) - Agent trouble
(1984) - La Femme ivoire
(1984) - Dictée, La (TV seriál)
(1982) - Ubožáci
(1981) - Un petit paradis
(1980) - Můj strýček z Ameriky
(1977) - Lune papa, La (TV seriál)
(1977) - La Lettre écarlate
(1976) - Nájemník
(1973) - Jeune Fabre, Le (TV seriál)
(1972) - Homme qui revient de loin, L' (TV seriál)
(1972) - Comme avant, mieux qu'avant
(1971) - Le Tambour du Bief
(1971) - Macédoine
(1971) - Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
(1970) - Paix sur les champs
(1970) - Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
(1968) - Sylvie des 3 ormes (TV seriál)
(1968) - Diables au village, Les (TV seriál)
(1966) - Paris au mois d'août
(1965) - Past na Popelku
(1965) - Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
(1963) - Meč a váhy
(1961) - Le Président
(1961) - Amours célèbres
(1961) - L'Âme de Nicolas Snyders
(1959) - Le Grand chef
(1959) - Faibles femmes
(1959) - Clarisse Fenigan
(1958) - Un homme se penche sur son passé
(1958) - Toi... le venin
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1957) - The Vintage
(1957) - Oeil pour oeil
(1957) - En votre âme et conscience (TV seriál)
(1957) - Bonjour jeunesse
(1956) - Un matin comme les autres
(1956) - Les Truands
(1956) - Paris, Palace Hôtel
(1956) - Les Lumières du soir
(1956) - Je reviendrai à Kandara
(1956) - Goubbiah, mon amour
(1956) - Des gens sans importance
(1955) - Lola Montès
(1955) - Le Dossier noir
(1954) - Nous irons à Valparaiso
(1954) - Herr über Leben und Tod
(1954) - La Fille perdue
(1954) - Escalier de service
(1953) - L'Envers du paradis
(1953) - Les Enfants de l'amour
(1952) - Torticola kontra Frankensberg
(1952) - Radovánky
(1951) - Imbarco a mezzanotte
(1951) - Deux sous de violettes
(1951) - Adventures of Captain Fabian
(1950) - Né de père inconnu
(1950) - Na shledanou, pane Grocku
(1950) - Le Furet
(1949) - Retour à la vie
(1949) - Manon
(1949) - La Louve
(1949) - La Ferme des septs péchés
(1947) - La Nuit sans fin
(1946) - L'Homme au chapeau rond
(1945) - Son dernier role
(1945) - L'Assassin n'est pas coupable
(1943) - Picpus
(1943) - L'Homme de Londres
(1943) - Havran
(1943) - L'Escalier sans fin
(1942) - Le Journal tombe à cinq heures
(1942) - Les Inconnus dans la maison
(1942) - Le Bienfaiteur
(1941) - L'Assassinat du Père Noël
(1940) - L'Empreinte du Dieu
(1939) - Ultima giovinezza
(1938) - Bar du sud
(1937) - Les Pirates du rail
(1937) - À Venise, une nuit
(1935) - Pension Mimosas
(1934) - Fedora
(1933) - Paní Bovaryová
(1933) - Coralie et Cie
(1933) - Le Cas du docteur Brenner
(1932) - Stupéfiants
(1932) - Monsieur le duc
(1931) - Le Réquisitoire
(1931) - Kamarádi
(1930) - Le Mystère de la villa rose
(1925) - La Vocation d'André Carel

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.8.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Héléna Manson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Héléna Manson - herečka

se narodila 18.8.1898 ve městě Caracas
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Héléna Manson

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Héléna Manson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
25°30’
 
LunaLuna:
Panna
7°38’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°27’
 
VenušeVenuše:
Váhy
8°58’
 
MarsMars:
Blíženci
20°20’
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°42’
 
UranUran:
Štír
29°33’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°21’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
15°39’
R
Černá LunaLilith:
Rak
8°39’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°37’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »