Hélène Duc wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hélène Duc
(Marcelle Geneviève Hélène Duc)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bergerac
Země:
Věk:
† 97 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Hélène Duc - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.3.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hélène Duc 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Hélène Duc
datum narození 22.3.1917
(herečka, instagram)

Hélène Duc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Prokletí králové (TV seriál)
(2003) - Tvoje ruce na mé půlce
(2001) - Un ange
(2001) - Tanguy
(2001) - Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
(1997) - Les Soeurs soleil
(1997) - P.J. (TV seriál)
(1991) - Des cadavres à la pelle
(1991) - C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
(1988) - L'appar (TV seriál)
(1987) - Promis... juré!
(1987) - Miss Mona
(1985) - Maguy (TV seriál)
(1983) - Père Noël et fils
(1982) - Toutes griffes dehors (TV seriál)
(1981) - Nana (TV seriál)
(1981) - Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
(1980) - Fantômas: L'échafaud magique
(1980) - Fantômas (TV seriál)
(1979) - Le baiser au lépreux
(1979) - Dames de la côte, Les (TV seriál)
(1978) - Médecins de nuit (TV seriál)
(1978) - Claudine (TV seriál)
(1975) - Katrin a spol.
(1975) - Le Faux-cul
(1974) - Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
(1973) - Poker d'As (TV seriál)
(1973) - Nevím nic, ale řeknu všechno
(1973) - La Femme en bleu
(1973) - Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1972) - La Cerisaie
(1971) - La Possédée
(1968) - À tout casser
(1967) - Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
(1967) - Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
(1966) - Allô Police (TV seriál)
(1965) - Sens interdit
(1965) - Les Baratineurs
(1964) - Honba na muže
(1962) - Jak získat úspěch v lásce
(1961) - Amours célèbres
(1960) - Le Caïd
(1959) - Snídaně v trávě
(1956) - Eugénie Grandet
(1955) - Velké manévry
(1952) - Le Plus heureux des hommes
(1950) - Édouard et Caroline
(1945) - Falbalas

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.3.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hélène Duc 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hélène Duc - herečka

se narodila 22.3.1917 ve městě Bergerac
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hélène Duc

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Hélène Duc
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
1°17’
 
LunaLuna:
Ryby
22°02’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°15’
 
VenušeVenuše:
Ryby
22°20’
 
MarsMars:
Ryby
26°41’
 
JupiterJupiter:
Býk
7°10’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°39’
R
UranUran:
Vodnář
21°57’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°12’
R
PlutoPluto:
Rak
2°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°06’
R
Černá LunaLilith:
Lev
14°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Česká republika Stanislav Milota
(*1933 - 2019) kameraman, režisér, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »