Helga Göring wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helga Göring

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Meißen
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Helga Göring - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helga Göring 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Helga Göring
datum narození 14.1.1922
(herečka, instagram)

Helga Göring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Charlotte Link - Der fremde Gast
(2007) - Einmal Dieb, immer Dieb
(2005) - Dýka Batu Chána
(2004) - Polizeiruf 110 - Winterende
(2004) - Místo činu: Kolín - Psí život
(2003) - Fragile
(2002) - Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf
(2002) - Karamuk
(2001) - Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
(2001) - Gregors größte Erfindung
(2001) - Die Liebenden vom Alexanderplatz
(2001) - Die Hunde sind schuld
(2000) - Die Unberührbare
(1997) - K
(1997) - Edgar
(1995) - Wozu denn Eltern?
(1994) - Herz aus Stein
(1993) - Briefgeheimnis (TV seriál)
(1992) - Das Große Fest
(1992) - Freunde fürs Leben (TV seriál)
(1991) - Linda
(1990) - Zeitzünder
(1990) - Spreewaldfamilie (TV seriál)
(1990) - Monolog für einen Taxifahrer
(1989) - Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans
(1989) - Drei reizende Schwestern: Das blaue Krokodil
(1988) - Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie
(1988) - Drei reizende Schwestern: Willkommen im Rampenlicht
(1988) - Danke für die Blumen
(1988) - Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
(1987) - Der Staatsanwalt hat das Wort - Für Elise
(1986) - Das Wirkliche Blau
(1986) - Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
(1986) - Leute sind auch Menschen
(1986) - König Karl
(1986) - Drei reizende Schwestern: Eine alte Fregatte
(1984) - Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen
(1984) - Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben
(1983) - Polizeiruf 110 - Eine nette Person
(1983) - Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus
(1983) - Braniborská kronika (TV seriál)
(1983) - Alleinstehend
(1982) - Polizeiruf 110 - Schranken
(1982) - Komm mit mir nach Chicago
(1982) - Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
(1981) - Die Gäste der Mathilde Lautenschläger
(1980) - Puppen für die Nacht
(1980) - Nicht verzagen, Trudchen fragen
(1979) - Die Rache des Kapitäns Mitchell
(1979) - Marta, Marta
(1978) - Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
(1978) - Polizeiruf 110 - Holzwege
(1978) - Malíř Jörg Ratgeb
(1978) - Hrst naděje
(1978) - Brandstellen
(1977) - Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
(1977) - Graureiher
(1976) - Die Regentrude
(1976) - Nelken in Aspik
(1975) - Steckbrief eines Unerwünschten
(1974) - Rákosí
(1974) - Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords
(1973) - Neviditelné hledí (TV seriál)
(1973) - Města a roky
(1973) - Eva und Adam oder Wieviel Sterne hat der Himmel
(1973) - Eva und Adam oder Privat nach Vereinbarung
(1973) - Eva und Adam oder drum prüfe!
(1972) - Velká cesta Agáty Schweigertové
(1970) - I ve smrti sami (TV seriál)
(1970) - Aus unserer Zeit
(1969) - Die Pferdekur
(1968) - Štít a meč (TV seriál)
(1968) - Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14
(1967) - Meine Freundin Sybille
(1967) - Das Mädchen auf dem Brett
(1967) - Kater Lampe
(1967) - Brot und Rosen
(1967) - Blaulicht - Nachtstreife
(1966) - Spur der Steine
(1966) - Irrlicht und Feuer
(1966) - Dva tygři
(1965) - Propuštěn na záruku
(1965) - Die Mutter und das Schweigen
(1965) - Dobrodružství Wernera Holta
(1965) - Denk bloß nicht ich heule
(1965) - Bez pasu v cizích postelích
(1964) - Za mnou, holoto!
(1962) - Minna von Barnhelm
(1962) - Malá násobilka
(1962) - Druhá kolej
(1961) - Der Fremde
(1960) - Die heute über 40 sind
(1959) - Reportage 57
(1959) - Erich Kubak
(1957) - Zwei Mütter
(1957) - Schlösser und Katen
(1957) - Sheriff Teddy
(1957) - Berlín - rozdělené město
(1957) - Bärenburger Schnurre
(1954) - Silnější než noc
(1952) - Odsouzená vesnice

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helga Göring 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helga Göring - herečka

se narodila 14.1.1922 ve městě Meißen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helga Göring

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Helga Göring
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°33’
 
LunaLuna:
Lev
6°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°40’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°22’
 
MarsMars:
Štír
10°58’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°18’
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°35’
 
UranUran:
Ryby
7°10’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°09’
R
PlutoPluto:
Rak
8°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°57’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
1°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°43’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »