Henry Fonda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry Fonda
(Henry Jaynes Fonda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.5. 1905 - 14:00h
Místo:
Grand Island, Nebraska
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
12.8.1982 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
herec

Henry Fonda - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (C)
Datum narození a čas (místní čas):
16.5.1905 - 14:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.5.1905 - 20:00  
US, Grand Island:
40°56' s.š., 98°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry Fonda 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Henry Fonda
datum narození 16.5.1905
(herec, instagram)

Henry Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Personne
(2013) - John Ford et Monument Valley
(2006) - Sacco and Vanzetti
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(1999) - John Ford - americká vize
(1997) - Henry Fonda - tichý muž z Hollywoodu
(1992) - Fonda on Fonda
(1991) - Hollywood Remembers: Myrna Loy - So Nice to Come Home to
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Henry Fonda: The Man and His Movies
(1981) - Starring Katharine Hepburn
(1981) - Na Zlatém jezeře
(1981) - Letní slunovrat
(1980) - Sharks: The Death Machine
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - The Oldest Living Graduate
(1980) - The Man That Corrupted Hadleyburg
(1980) - The Jilting of Granny Weatherall
(1980) - The Greatest Man in World
(1980) - The Golden Honeymoon
(1980) - Gideonova polnice
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - Wanda Nevada
(1979) - Meteor
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Hořící město
(1978) - A Special Sesame Street Christmas
(1978) - The American Film Institute Salute to Henry Fonda
(1978) - A Salute to American Imagination
(1978) - Portraits of Power (TV seriál)
(1978) - General Electric's All-Star Anniversary
(1978) - America's Sweetheart: The Mary Pickford Story
(1978) - Roj
(1978) - Poslední útok
(1978) - Mít domov
(1978) - Fedora
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1977) - The Last of the Cowboys
(1977) - Soldier's Home
(1977) - Chapadla
(1977) - Horská dráha
(1976) - Life Goes to the Movies
(1976) - The Glory Road West
(1976) - All This and World War II
(1976) - Collision Course: Truman vs. MacArthur
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Bitva o Midway
(1976) - Almos' a Man
(1974) - Poslední dny Mussoliniho
(1974) - Clarence Darrow
(1973) - The American Film Institute Salute to John Ford
(1973) - The Alpha Caper
(1973) - Le Serpent
(1973) - Ryzáček
(1973) - Mé jméno je Nikdo
(1973) - Ash Wednesday
(1971) - The American West of John Ford
(1971) - Režie: John Ford
(1971) - The Smith Family (TV seriál)
(1970) - Tak mě někdy napadá
(1970) - Příliš pozdní hrdina
(1970) - Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
(1970) - Cheyennský klub
(1970) - Howdy
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - The David Frost Show
(1969) - An Impression of John Steinbeck: Writer
(1969) - Hollywood: The Selznick Years
(1968) - Beans, Bullets, and Black Oil
(1968) - Tvoje, moje a naše
(1968) - Tenkrát na Západě
(1968) - Madigan
(1968) - Firecreek
(1968) - Bostonský případ
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - All About People
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1967) - Stranger on the Run
(1966) - The Really Big Family
(1966) - NBC White Paper: The Age of Kennedy - Part I, The Early Years
(1966) - Born to Buck
(1966) - Vysoká hra pro pravou dámu
(1965) - Po zlém
(1965) - Honáci
(1965) - The Dirty Game
(1965) - Bitva v Ardenách
(1964) - Ten nejlepší
(1964) - Sex and the Single Girl
(1964) - Selhání vyloučeno
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Spencer's Mountain
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - San Francisco Fire
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1962) - The Good Years
(1962) - Advise and Consent
(1960) - Henry Fonda and the Family
(1960) - The Fabulous Fifties
(1959) - The Western
(1959) - Warlock
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - The Man Who Understood Women
(1958) - Stage Struck
(1957) - Eight Steps to Peace
(1957) - Šerifská hvězda
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1956) - Vojna a mír
(1956) - Nepravý muž
(1955) - Pan Roberts
(1955) - Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
(1953) - Main Street to Broadway
(1951) - Pictura
(1951) - Benjy
(1950) - Showtime, U.S.A.
(1949) - On Stage
(1949) - Hádanka
(1948) - Toast of the Town
(1948) - On Our Merry Way
(1948) - Fort Apache
(1947) - Uprchlík
(1947) - The Long Night
(1947) - Daisy Kenyon
(1946) - Můj miláček Klementina
(1943) - Jízda do Ox-Bow
(1942) - It's Everybody's War
(1942) - Bitva o Midway
(1942) - The Magnificent Dope
(1942) - The Big Street
(1942) - Rings on Her Fingers
(1942) - The Male Animal
(1942) - Historky z metropole
(1941) - Meet the Stars #5: Hollywood Meets the Navy
(1941) - You Belong to Me
(1941) - Wild Geese Calling
(1941) - The Lady Eve
(1940) - The Return of Frank James
(1940) - Lillian Russell
(1940) - Chad Hanna
(1940) - Hrozny hněvu
(1939) - Zapomenutý
(1939) - Young Mr. Lincoln
(1939) - Let Us Live
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Jesse James
(1939) - Bubny víří
(1938) - Ztřeštěná
(1938) - Spawn of the North
(1938) - Jezábel
(1938) - I Met My Love Again
(1938) - Breakdowns of 1938
(1938) - Blockade
(1937) - You Only Live Once
(1937) - Wings of the Morning
(1937) - Slim
(1937) - Právě ta žena
(1936) - The Trail of the Lonesome Pine
(1936) - The Moon's Our Home
(1936) - Spendthrift
(1935) - Way Down East
(1935) - The Farmer Takes a Wife
(1935) - I Dream Too Much

Henry Fonda - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Henry Fonda - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1909) Margaret Sullavan - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1906) Joan Crawford
(*1920) Gene Tierney
(*1907) Barbara Stanwyck
(*1913) Patricia Farr
(*1902) Tallulah Bankhead
(*1913) Shirley Ross
(*1916) Dorothy McGuire

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry Fonda 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry Fonda - herec

se narodil 16.5.1905 ve městě Grand Island, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry Fonda

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Henry Fonda
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
25°14’
9
 
LunaLuna:
Váhy
26°22’
2
 
MerkurMerkur:
Býk
0°39’
8
 
VenušeVenuše:
Beran
28°20’
8
R
MarsMars:
Štír
14°38’
3
R
JupiterJupiter:
Býk
16°05’
9
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°15’
6
 
UranUran:
Kozoroh
3°39’
4
R
NeptunNeptun:
Rak
6°20’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°34’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°16’
12
R
Černá LunaLilith:
Beran
12°49’
7
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°42’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
19°39’
5
Domy:
Panna
18°31’
Ryby
18°31’
2:
Váhy
13°29’
8:
Beran
13°29’
3:
Štír
13°13’
9:
Býk
13°13’
Střelec
16°39’
Blíženci
16°39’
5:
Kozoroh
20°37’
Rak
20°37’
6:
Vodnář
21°38’
Lev
21°38’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
2°35’
11
Slun./Luna:
Lev
10°48’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »