Henry Rollins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry Rollins
(Henry Lawrence Garfield)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
zpěvák

Henry Rollins - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry Rollins 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Henry Rollins
datum narození 13.2.1961
(zpěvák, instagram)

Henry Rollins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Heist
(2016) - Gutterdammerung
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Salad Days
(2015) - Morphine Journey of Dreams
(2015) - He Never Died
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2015) - A History of Radness
(2014) - Wacken 3D
(2014) - Riot on the Dance Floor
(2013) - Downloaded
(2012) - The Eric Andre Show
(2012) - Who Shot Rock & Roll: The Film
(2012) - Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
(2012) - Bloodied But Unbowed: Uncut
(2012) - A Band Called Death
(2012) - In the House of Flies
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2011) - 50 Documentaries to See Before You Die (TV seriál)
(2011) - Looking for Lenny
(2011) - Jobriath A.D.
(2011) - Hadí podsvětí
(2011) - God Bless Ozzy Osbourne
(2010) - Sounds Like a Revolution
(2010) - Barbershop Punk
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2009) - Vysaj si
(2009) - The Devil's Tomb
(2009) - The Ballad of G.I. Joe
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Urban Struggle: The Battle of the Cuckoo's Nest
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - Punk's Not Dead
(2007) - Public Enemy: Welcome to the Terrordome
(2007) - Pach krve 2: Cesta nikam
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - American Hardcore
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Live Freaky Die Freaky
(2006) - Alibi
(2005) - Project Greenlight 3
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - We Jam Econo: The Story of the Minutemen
(2005) - Punk jako životní postoj
(2005) - Krvavá hostina
(2004) - Ultimate Film Fanatic
(2004) - Henry's Film Corner
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - Jackass 2
(2003) - 50 Sexiest Video Moments
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Mizerové II
(2002) - One-Hit Wonders (TV seriál)
(2002) - Full Metal Challenge (TV seriál)
(2002) - Film o filmu Jackass
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - Shadow Realm
(2002) - Psychic Murders
(2002) - Jackass: Film
(2001) - 25 Years of Punk
(2001) - Dogtown and Z-Boys
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Henry Rollins: Up for It
(2001) - Amnézie
(2000) - The Human Journey (TV seriál)
(2000) - My Generation
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - Vor
(1999) - Live Freaky Die Freaky
(1999) - Honička na chlapa
(1999) - The Hardcore Collection
(1998) - You Saw Me Up There
(1998) - Jack Frost
(1997) - HARDtalk
(1997) - Tracks
(1997) - Henry Rollins, Easter Sunday
(1997) - Platinum
(1997) - Lost Highway
(1995) - Woodstock '94
(1995) - VH1 Legends (TV seriál)
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Johnny Mnemonic
(1994) - Freaks, Nerds & Weirdos
(1994) - Senzační únos
(1994) - Jugular Wine: A Vampire Odyssey
(1992) - Rollins: Talking From the Box
(1991) - Reality 86'd
(1989) - Gang of Souls: A Generation of Beat Poets
(1985) - The Right Side of My Brain
(1984) - Black Flag Live
Henry Rollins - Knihy
Henry Rollins - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry Rollins 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry Rollins - zpěvák

se narodil 13.2.1961 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry Rollins

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Henry Rollins
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°33’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°35’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°09’
R
VenušeVenuše:
Beran
10°32’
 
MarsMars:
Rak
0°19’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°01’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°37’
 
UranUran:
Lev
23°43’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°18’
R
PlutoPluto:
Panna
7°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
7°02’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°25’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »