Henry Thomas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry Thomas
(Henry Jackson Thomas Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Antonio, Texas
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Henry Thomas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.9.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry Thomas 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Henry Thomas
datum narození 8.9.1971
(herec, instagram)

Henry Thomas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ouija 2
(2015) - Union
(2014) - Sons of Liberty (TV seriál)
(2013) - Big Sur
(2013) - Betrayal (TV seriál)
(2012) - The Last Ride
(2011) - Legenda o Pekelné bráně
(2010) - The Psycho Legacy
(2010) - Milý Johne
(2008) - Under
(2008) - Red Velvet
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Poslední hřích
(2007) - Duch spisovatele
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - Dohoda
(2006) - Beznaděj
(2005) - Tennis, Anyone...?
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2004) - Honey Baby
(2004) - Hněv duší
(2003) - Zkurvená noc
(2003) - Hrad bude můj
(2003) - Briar Patch
(2002) - E.T. the Extra-Terrestrial: 20th Anniversary Celebration
(2002) - The E.T. Reunion
(2002) - Smrt pod hladinou
(2002) - Chodím s Lucy
(2002) - Gangy New Yorku
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - The Quickie
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Krása divokých koní
(2000) - A Good Baby
(1999) - Vraždy s úsměvem
(1999) - Horečka
(1998) - Thar She Blows: The Making of 'Moby Dick'
(1998) - Bílá velryba
(1997) - Niagara, Niagara
(1997) - Nerovná partie
(1997) - Hijacking Hollywood
(1996) - The Making of 'E.T. The Extra-Terrestrial'
(1996) - Jezdci purpurových stepí
(1996) - Bomba
(1995) - Obvinění: Proces s McMartinovými
(1994) - Legenda o vášni
(1994) - Curse of the Starving Class
(1994) - Bezmezná posedlost
(1993) - Oheň v oblacích
(1992) - Chuť zabíjet
(1990) - Psycho IV: Začátek
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1989) - Valmont
(1988) - Murder One
(1986) - Frog Dreaming
(1984) - Misunderstood
(1984) - Cloak & Dagger
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
(1981) - The Steeler and the Pittsburgh Kid
(1981) - Nebezpečný muž
Henry Thomas - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1979) Marie Zielcke - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1975) Drew Barrymore

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry Thomas 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry Thomas - herec

se narodil 8.9.1971 ve městě San Antonio, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry Thomas

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Henry Thomas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°10’
 
LunaLuna:
Býk
2°04’
 
MerkurMerkur:
Lev
28°08’
 
VenušeVenuše:
Panna
18°22’
 
MarsMars:
Vodnář
11°53’
R
JupiterJupiter:
Štír
29°35’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°25’
 
UranUran:
Váhy
12°09’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°29’
 
PlutoPluto:
Panna
28°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°41’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°44’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »