Henry Winkler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry Winkler
(Henry Franklin Winkler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.10. 1945 - 12:51h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Henry Winkler - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.10.1945 - 12:51  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.10.1945 - 17:51  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry Winkler 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Henry Winkler
datum narození 30.10.1945
(herec, režisér, instagram)

Henry Winkler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Hank Zipzer (TV seriál)
(2014) - All Hail King Julien (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2012) - Profesor v ringu
(2011) - Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
(2011) - Beatles Stories
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Running Mates
(2011) - Lego Hero Factory: Divoká planeta
(2010) - Daybreak
(2010) - Skupinový sex
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2009) - Sit Down, Shut Up (TV seriál)
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - The Magic 7
(2009) - First Comes Love
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - The Most Wonderful Time of the Year
(2008) - Childrens' Hospital (TV seriál)
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Heckler
(2007) - A Plumm Summer
(2007) - Nestanu se tvojí ženou
(2006) - Úžasný Harold
(2006) - The King of Central Park
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2005) - The Young Turks
(2005) - Raging Bull: Outside the Ring
(2005) - Tak trochu mimo (TV seriál)
(2005) - Mladej a já
(2005) - Berkeley
(2004) - Strictly Come Dancing
(2004) - Fronterz
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2003) - Hollywood Squares: The E! True Hollywood Story
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Díry
(2003) - Clifford's Puppy Days (TV seriál)
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2001) - Good Day Live
(2001) - TVography: Happy Days
(2001) - Scream: The E! True Hollywood Story
(2001) - The Journey
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - I Love Lucy's 50th Anniversary Special
(2001) - I Shaved My Legs for This
(2000) - Celebrity Profile: Scott Baio
(2000) - Zůstaň se mnou
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(1999) - Celebrity Profile: Henry Winkler
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Ugly Naked People
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - P.U.N.K.S.
(1999) - Elevator Seeking
(1999) - Dill Scallion
(1998) - Vodonoš
(1998) - Přistání naslepo
(1997) - Detention: The Siege at Johnson High
(1997) - Dad's Week Off
(1996) - Vřískot
(1995) - Únos dítěte
(1995) - The Laverne & Shirley Reunion
(1994) - Street Sharks (TV seriál)
(1994) - Monty (TV seriál)
(1994) - Jednou o Vánocích
(1994) - ABC's 40th Anniversary
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - The Only Way Out
(1992) - Happy Days Reunion Special
(1991) - Absolutní cizinci
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Steve Martin Live
(1986) - One Voice (koncert)
(1985) - Happily Ever After
(1984) - Strong Kids, Safe Kids
(1984) - Donald Duck's 50th Birthday
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Noční služba
(1982) - The Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Fonz and the Happy Days Gang (TV seriál)
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - General Electric's All-Star Anniversary
(1978) - The One and Only
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Smutní hrdinové
(1977) - Henry Winkler Meets William Shakespeare
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1975) - Katherine
(1974) - Páni Flatbushe
(1974) - Nightmare
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - Crazy Joe

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.10.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry Winkler 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry Winkler - herec, režisér

se narodil 30.10.1945 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry Winkler

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Henry Winkler
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
6°57’
9
 
LunaLuna:
Panna
9°36’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
23°59’
9
 
VenušeVenuše:
Váhy
14°20’
8
 
MarsMars:
Rak
26°11’
6
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°07’
8
 
SaturnSaturn:
Rak
24°51’
6
 
UranUran:
Blíženci
16°52’
5
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°17’
8
 
PlutoPluto:
Lev
11°45’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°46’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°15’
9
 
CheirónCheirón:
Váhy
13°22’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°54’
10
Domy:
Vodnář
2°15’
Lev
2°15’
2:
Ryby
19°03’
8:
Panna
19°03’
3:
Beran
27°29’
9:
Váhy
27°29’
Býk
24°47’
Štír
24°47’
5:
Blíženci
16°32’
Střelec
16°32’
6:
Rak
7°19’
Kozoroh
7°19’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
28°31’
11
Slun./Luna:
Váhy
8°16’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »