Hiam Abbass wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hiam Abbass

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Nazareth
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Hiam Abbass - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.11.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hiam Abbass 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hiam Abbass
datum narození 30.11.1960
(herečka, instagram)

Hiam Abbass - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Dégradé
(2014) - EXODUS: Bohové a králové
(2014) - De guerre lasse
(2014) - Červený stan
(2013) - Rock the Casbah
(2013) - Only in New York
(2013) - May se vrací domů
(2013) - Les Jeux des nuages et de la pluie
(2012) - Le Sac de farine
(2012) - Dědictví
(2011) - La Source des femmes
(2011) - Láhev v moři
(2011) - Do Not Forget Me Istanbul
(2010) - The Promise (TV seriál)
(2010) - Le Temps de la Balle
(2010) - Suite parlée - récits de souvenirs enfouis
(2010) - Otrokem
(2010) - Miral
(2010) - Clichés
(2009) - Špion(i)
(2009) - Perzekuce
(2009) - Mateo Falcone
(2009) - Lidská bestie
(2009) - Každý den je svátek
(2009) - Hranice ovládání
(2009) - Histoires de vies (TV seriál)
(2009) - Amreeka
(2008) - Erika Rabau: Der Puck von Berlin
(2008) - Un roman policier
(2008) - L'Aube du monde
(2008) - Kandisha
(2008) - Granátová jablka a myrha
(2008) - La Fabrique des sentiments
(2008) - Citrónový sad
(2008) - Blanche
(2008) - Béthune sur Nil
(2007) - Stažení
(2007) - Skafandr a motýl
(2007) - Rozhovory s mým zahradníkem
(2007) - Nezvaný host
(2006) - Příběh zrození
(2006) - Petites révélations
(2006) - Azur a Asmar
(2005) - Ráj hned teď
(2005) - Mnichov
(2005) - Manželčina pomsta
(2005) - Free Zone
(2004) - Syrská nevěsta
(2004) - Nadia et Sarra
(2004) - Bab el shams
(2002) - Únosce
(2002) - Satin rouge
(2002) - Fais-moi des vacances
(2001) - Le Pain
(2001) - Le Mariage en papier
(2001) - Ligne 208
(2001) - L'Ange de goudron
(2001) - Ali, Rabiaa et les autres
(2000) - Mix-cité
(1998) - Vivre au paradis
(1998) - Venise est une femme
(1998) - Raddem
(1998) - Histoire naturelle
(1996) - Haïfa
(1994) - 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
(1994) - Poisson rouge
(1989) - La Nuit miraculeuse

Hiam Abbass - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Hiam Abbass - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.11.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hiam Abbass 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hiam Abbass - herečka

se narodila 30.11.1960 ve městě Nazareth
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hiam Abbass

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Hiam Abbass
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°17’
 
LunaLuna:
Býk
7°27’
 
MerkurMerkur:
Štír
19°42’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°14’
 
MarsMars:
Rak
17°58’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°57’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°04’
 
UranUran:
Lev
25°48’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°55’
 
PlutoPluto:
Panna
8°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°00’
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°04’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »