Hill Harper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hill Harper
(Frank Harper)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Iowa City, Iowa
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Hill Harper - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hill Harper 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hill Harper
datum narození 17.5.1966
(herec, instagram)

Hill Harper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Shadow Hill
(2016) - Destined
(2015) - Black Friday
(2015) - Pearly Gates
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2015) - Kluk od vedle
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - The Light
(2014) - Shanghai Hotel
(2014) - Parts Per Billion
(2013) - 1982
(2013) - Miss Dial
(2011) - Live Life and Win!
(2010) - V utajení (TV seriál)
(2010) - Stonehenge apokalypsa
(2010) - For Colored Girls
(2009) - Bring Your 'A' Game
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - This Is Not a Test
(2008) - A Good Man Is Hard to Find
(2006) - 30 dní
(2006) - Whitepaddy
(2006) - Premium
(2006) - Krutá rasa
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
(2005) - Black in the 80s (TV seriál)
(2005) - Lackawanna blues
(2005) - Constellation
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Andre Royo's Big Scene
(2004) - America Brown
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Love, Sex and Eating the Bones
(2002) - Šerif
(2002) - Holla (TV seriál)
(2002) - The Court (TV seriál)
(2001) - Casting for Glinda
(2001) - Higher Ed
(2000) - Spotlight on Location: The Skulls
(2000) - The Visit
(2000) - Lebky
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1999) - Slaves of Hollywood
(1999) - Právo silnějšího
(1999) - Loving Jezebel
(1998) - Synovec
(1998) - Rodina matky Flory
(1998) - Park Day
(1998) - Nejlepší hráč
(1998) - Milovaná
(1997) - Supertajná zbraň
(1997) - Ona a on
(1997) - Hoover Park
(1996) - Dlouhá jízda
(1995) - Zooman
(1995) - One Red Rose
(1995) - Live Shot (TV seriál)
(1995) - Drifting School
(1994) - Pumpkinhead II: Blood Wings
(1993) - Confessions of a Dog
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1984) - Jeopardy!
Hill Harper - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hill Harper 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hill Harper - herec

se narodil 17.5.1966 ve městě Iowa City, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hill Harper

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Hill Harper
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°07’
 
LunaLuna:
Beran
21°46’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°47’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°44’
 
MarsMars:
Býk
21°48’
 
JupiterJupiter:
Rak
2°20’
 
SaturnSaturn:
Ryby
27°16’
 
UranUran:
Panna
15°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
20°39’
R
PlutoPluto:
Panna
15°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°25’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°07’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°26’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »